A primera línia de mar, a tocar del port de Mataró, hi ha un restaurant recollit amb una gran oferta gastronòmica. Es tracta del Nuus, el restaurant de l’hotel Atenea Port Mataró, un espai tranquil que ofereix des d’uns bons arrossos fins al millor menú de migdia de la zona. El Nuus és un espai ampli ubicat a la part baixa de l’hotel. A pocs minuts a peu de l’estació de tren, és un espai accessible i tranquil. El menjador és gran, amb sostres alts i una decoració elegant. A més de la zona interior, el restaurant també té una àmplia terrassa exterior dividida en diferents seccions.

L’oferta gastronòmica es compon d’una àmplia oferta de plats a la carta, arrossos i un menú de migdia per 25 €
Des del moment en què arribes, al Nuus t’atenen de primera. Jordi González, responsable de sala del restaurant, et rep de seguida per conduir-te a la taula des de la qual gaudir de l’àpat. L’oferta gastronòmica es compon d’una àmplia oferta de plats a la carta, arrossos i un menú de migdia per 25 € que canvia cada setmana en funció dels productes que tenen.

Algunes de les seves especialitats són el risotto de pop i espàrrecs, un plat amb una presentació impecable i servit en una ració abundant, o el remenat d’ou amb gambes i gules, un plat aparentment senzill que cuinen al punt perfecte. Els arrossos són, precisament, un dels punts forts del restaurant. Si menges al Nuus, no pararàs de veure paelles desfilar amunt i avall; plats amb una olor excel·lent que fan venir gana.

L’artífex de tot plegat és Joan Sáez, xef del Nuus des de fa 12 anys i líder d’un equip que funciona de primera
Especial Enjoy Maresme i La Gourmeteria
El restaurant Nuus és un dels diversos locals que formen part de la nova col·laboració de La Gourmeteria i Capgròs. Hem creat un especial Enjoy Maresme i La Gourmeteria que podeu trobar impresa en l'edició en paper als punts de distribució habituals de Mataró. Un suplement gastronòmic per reivindicar i visibilitzar el potencial culinari de la comarca maresmenca. Entrevistes a cuiners, tècnics agrícoles i enòlegs, així com un recull dels millors i més fascinants restaurants i guinguetes de tota la regió de nord a sud.
Tornant al Nuus, també és exquisida la costella de porc, la qual cuinen al buit i a foc lent per aconseguir una textura tendra i melosa. Pel que fa als plats de peix, el lluç a la romana és un dels més destacats, amb un arrebossat cruixent i un interior tendre i gustós. Per arrodonir l’àpat, les postres no es queden enrere: tenen des d’alguns clàssics com la fruita del temps o la crep de xocolata, fins a postres tan suculentes com unes delicioses peres al vi.

L’artífex de tot plegat és Joan Sáez, xef del Nuus des de fa 12 anys i líder d’un equip que funciona de primera. El bon ambient a la cuina i la professionalitat dels cambrers de sala arrodoneixen una experiència que val molt la pena tastar.