• Catalunya eclipsi
  • Mossa Congrés
  • Mort Via Sabadell
  • Investigadors catalans
  • EUA Israel
  • Caiguda Telefónica
  • Netejar vitroceràmica
  • Ruta balcó Catalunya
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Mercats setmanals Mataró
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Patata

IMG 5280
Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort Albert Vilas
Patates Hasselback / Foto: Albert Vilas
Patates Hasselback Albert Vilas
Patates de pastor / Foto: Albert Vilas
Patates de pastor Albert Vilas
Rotllets de pollastre farcits amb espàrrecs i guanciale acompanyats de patates aixafades / Foto: Albert Vilas
Rotllets de pollastre farcits amb espàrrecs i guanciale acompanyats de patates aixafades Albert Vilas
Patates aixafades / Foto: Albert Vilas
Patates aixafades Albert Vilas
Espaguetis amb cloïsses / Foto: Albert Vilas
Espaguetis amb cloïsses Albert Vilas
Arròs al forn amb castanyes i rovellons / Foto: Albert Vilas
Arròs al forn amb castanyes i rovellons Albert Vilas
Filet de vedella amb salsa i patates / Foto: Albert Vilas
Filet de vedella amb salsa i patates Albert Vilas
Caldereta de xai amb camagrocs / Foto: Albert Vilas
Caldereta de xai amb camagrocs Albert Vilas
Calamars a la gallega / Foto: Albert Vilas
Calamars a la gallega Albert Vilas
crema moniato pas000
Crema de moniato Albert Vilas
Enciam brut de butifarra de perol
Enciam brut de botifarra de perol Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència