Un altre recepta d'aquelles senzilles per a cuinar entre setmana. Amb 20 minuts ho teniu fet. De llucets hi ha varies mides... el que es "mossega la cua"... el mitjanet i el gran gran que fem a rodanxes normalment. En aquest cas utilitzarem el mitjanet.

Ingredients

2 llucets oberts i sense espina

50 gr. pernil ibèric

farina

oli

sal i pebre

Preparació
1.
llucet pernil iberic cruixent pas1

Netegeu bé el peix. Salpimenteu-lo, enfarineu-lo i fregiu-lo a foc fort amb oli d'oliva.

2.
llucet pernil iberic cruixent pas2

Reservar sobre un paper per absorbir l'excés d'oli.

3.
llucet pernil iberic cruixent pas3

En el mateix oli, fregiu una mica (banda i banda) de pernil ibèric fins que us quedi cruixent i l'escampeu per sobre del peix. Finalment, presenteu el plat amb una mica de maionesa.

4.
llucet pernil iberic cruixent pas4

La combinació del peix blanc amb el pernil és molt bona. Bon profit!