• Portades
  • Llaunes salmó caducades
  • Netejar vitroceràmica
  • Ruta balcó Catalunya
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Mercats setmanals Mataró
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Lluç

Lluç al forn amb verduretes / Foto: Albert Vilas
Lluç al forn amb verduretes Albert Vilas
Canelons d'espinacs a la catalana / Foto: Raquel Sánchez
Canelons de lluç i espinacs Oscar Manresa
Papillota de lluç i pèsols
Papillota de lluç | Vídeo pas a pas Òscar Manresa
suquet descorpora patates pas000
Suquet d'escórpora amb patates Albert Vilas
peix fregit pas000
Peix fregit Albert Vilas
lo peix del caldo pas000
Lo peix del caldo Albert Vilas
lluc llauna pas000
Lluç a la llauna Albert Vilas
llom lluc sobre cous cous reduccio tomaquet malvasia sitges pas000
Llom de lluç sobre cous-cous amb reducció de tomàquet i malvasia de Sitges Albert Vilas
lluc salsa nous cruixent pernil pas000
Lluç amb salsa de nous i cruixent de pernil Albert Vilas
lluc al forn camagrocs tellerines pas000
Lluç al forn amb camagrocs i tellerines Albert Vilas
fish and chips pas000
Fish and chips Albert Vilas
cassola lluc marinera pas000
Cassola de lluç a la marinera Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència