Avui us porto noves idees. Les vam fer per Sant Joan. Cada parella havia de fer un pintxo i jo vaig fer el "mini-granjero". Són pintxos molt fàcils de fer... i potser us serveixen per agafar alguna idea. Som-hi.
El clàssic "Granjero" portat a la versió pintxo. A mi m'agrada molt... però és molt aconsellable menjar-lo calent... recent fet. Si és fred, perd molt.
El formatge de cabra pot condicionar una mica, ja que us ha d'agradar el seu intens sabor. El donja és un embotit exclusiu del Pirineu... molt similar a la cansalada. La donja és la panxeta cuita, enrotllada sobre si mateixa, amb sal, pebre i posada dins la tripa... i després, deixada assecar. Un pintxo molt recomanable.
Brutal. Sembla un pintxo molt normalot... però va ser l'estrella de la nit. Una base de brie, ceba caramelitzada... mini-hamburgueses (meitat porc meitat vedella)... un banyet de viandox... unes gotes de ketchup i mostassa de mel... unes espurnes de ceba cruixenta... i un raig d'oli. Entra pels ulls. Un 10.
No pot faltar mai. El pintxo de maionesa amb surimi, completat amb unes gules, sempre ha d'estar present... i si és amb xapata millor.
Excel·lent combinació: sobrassada torradeta amb mel. Una delicatessen. Bona feina.
Un clàssic. Jo hagués afegit una anxoveta... però estaven bons.
Clàssic entre clàssics. Sempre ve de gust una truita ben feta.
Sushi de salmó amb alvocat i de tonyina amb cogombre. 100% professional. Van triomfar.
... i clar, de postres no van faltar les coques...
... la coca de crema....
... la coca de fruita...
... la coca de llardons... com sempre, la que més acostuma a triomfar....
... un total de 6 coques per a 15 persones... no en va faltar, però tampoc en va sobrar. Bon Profit!