Avui us porto noves idees. Les vam fer per Sant Joan. Cada parella havia de fer un pintxo i jo vaig fer el "mini-granjero". Són pintxos molt fàcils de fer... i potser us serveixen per agafar alguna idea. Som-hi.

Ingredients
Preparació
1.PINTXO Nº 1: "Mini-Granjero"

El clàssic "Granjero" portat a la versió pintxo. A mi m'agrada molt... però és molt aconsellable menjar-lo calent... recent fet. Si és fred, perd molt.

2.PINTXO Nº 2: Donja amb formatge de cabra

El formatge de cabra pot condicionar una mica, ja que us ha d'agradar el seu intens sabor. El donja és un embotit exclusiu del Pirineu... molt similar a la cansalada. La donja és la panxeta cuita, enrotllada sobre si mateixa, amb sal, pebre i posada dins la tripa... i després, deixada assecar. Un pintxo molt recomanable.

3.PINTXO Nº 3: Mini-hamburgueses amb ceba caramelitzada i brie

Brutal. Sembla un pintxo molt normalot... però va ser l'estrella de la nit. Una base de brie, ceba caramelitzada... mini-hamburgueses (meitat porc meitat vedella)... un banyet de viandox... unes gotes de ketchup i mostassa de mel... unes espurnes de ceba cruixenta... i un raig d'oli. Entra pels ulls. Un 10.

4.PINTXO Nº 4: Surimi amb gules

No pot faltar mai. El pintxo de maionesa amb surimi, completat amb unes gules, sempre ha d'estar present... i si és amb xapata millor.

5.PINTXO Nº 5: Sobrassada amb mel

Excel·lent combinació: sobrassada torradeta amb mel. Una delicatessen. Bona feina.

6.PINTXO Nº 6: Escalibada amb pa amb tomàquet

Un clàssic. Jo hagués afegit una anxoveta... però estaven bons.

7.PINTXO Nº 7: Truita de patata i ceba

Clàssic entre clàssics. Sempre ve de gust una truita ben feta.

8.PINTXO Nº 8: Sushi (maki-sushi)

Sushi de salmó amb alvocat i de tonyina amb cogombre. 100% professional. Van triomfar.

9.POSTRES: Coques de Sant Joan

... i clar, de postres no van faltar les coques...

10.

... la coca de crema....

11.

... la coca de fruita...

12.

... la coca de llardons... com sempre, la que més acostuma a triomfar....

13.

... un total de 6 coques per a 15 persones... no en va faltar, però tampoc en va sobrar. Bon Profit!