La diada de Sant Jordi 2023 es presenta com una excel·lent oportunitat per omplir els bars i restaurants de Barcelona i de totes les poblacions de Catalunya. Una de les fórmules que enginya any rere any el gremi de restauració per aquesta jornada tan emblemàtica és l'opció d'alguns locals d'oferir menús especials per aquest 23 d'abril. És per això que en aquest article trobaràs 3 restaurants de Barcelona amb menú de Sant Jordi per gaudir durant la festivitat catalana d'aquest diumenge.

✍️ Signatures de Sant Jordi 2023: horaris i lloc de les firmes el 23 d'abril
 

📍 Mapa de parades de llibres i roses per Sant Jordi 2023 a Barcelona
 

3 restaurants de Barcelona amb menú de Sant Jordi

Històricament, trobar un restaurant on menjar unes tapes o prendre alguna beguda a Barcelona el dia de Sant Jordi és missió impossible o, almenys, una quimera. Per aquest motiu, la millor solució és reservar una taula amb antelació. Alguns llocs ideals per a l'ocasió són els restaurants que tenen en compte la diada de Sant Jordi i, conseqüentment, preparen menús especials per celebrar i homenatjar aquesta festa de Catalunya.

Restaurant Windsor

Windsor és l’escenari de la tasca que duen a terme un jove equip de professionals que, amb experiència i entusiasme, dibuixen dia a dia una proposta que els distingeix dintre de la ciutat de Barcelona i de la gastronomia catalana. Des de 1996 han fet evolucionar una manera d’entendre la cuina i el servei de sala. El seu restaurant està situat en un principal d’arquitectura modernista, un espai íntim i tranquil, oxigenat per la frescor i la lluminositat d’un jardí interior singular i exquisit. Per Sant Jordi posen damunt la taula un menú especial amb plats com els daus de tonyina i mango sobre crema d’ametlles, el turbot amb guisat de pèsols del Maresme, carxofes i botifarra negre o els cruixents de xocolata calenta, emulant el tradicional “pa amb oli, xocolata i sal”, entre d'altres.

📍 C/ de Còrsega, 286

📚 Sant Jordi 2023 a Barcelona: Paradetes, activitats i signatures
 

Restaurant Seventeen

La combinació de les cuines catalana i mediterrània és el secret del restaurant Seventeen, ubicat a l'Hotel Olivia Balmes a l'Eixample de Barcelona, ​​per satisfer els més variats paladars de tot el món en un ambient romàntic i modern. Alguns dels plats que ofereixen en el seu menú de Sant Jordi són l'amanida Olívia amb crudités variats, amanida capresse amb burrata i ruca, tempura de formatge de Maó, patates braves amb salsa d'Albert Adrià, el risotto de bacallà amb verduretes o l'escarola amanida amb vinagreta de romesco.

📍 C/ de Balmes, 117

128 Rambla Restaurant

El 128 Rambla Restaurant és el local especialitzat en plats deliciosos d'una cuina mediterrània situat al centre de Barcelona. Compte amb vistes a la Rambla i amb una terrassa interior perfecte per descansar i desconnectar al cor de la ciutat. És un lloc excepcional per gaudir d'un ambient elegant i agradable. Compten amb un menú infantil, un menú de cap de setmana, un menú migdia i, per a aquesta ocasió, un menú Sant Jordi per degustar en un ambient clàssic i actual i a un preu força raonable d'uns 25 o 30 euros.

📍 La Rambla, 128