Dissabte 23 d'abril torna a ser Sant Jordi. Però aquest Sant Jordi 2022 no serà una festa del llibre i la rosa qualsevol, sinó la que Barcelona (i amb ella els més de 900 municipis de tota Catalunya) tornarà a florir de parades de llibres i roses. Una jornada certament històrica en què es recuperarà l'esperit prepandèmia d'aquesta magnífica diada.

🌹 Sant Jordi 2022, en directe: última hora de la diada del 23 d'abril

✍🏼 Signatures de Sant Jordi 2022: Horaris i lloc de les firmes el 23 d'abril

Enguany, la gran novetat anunciada per l’Ajuntament de la capital catalana ha estat la creació d'una superilla literària al centre de la ciutat. Un espai exclusiu per a vianants, epicentre de les activitats de Sant Jordi 2022 a Barcelona, que abraçarà el passeig de Gràcia, la Gran Via i la rambla de Catalunya. 

Juntament amb aquesta superilla, enguany també es recupera la plaça Universitat i el Passeig de Sant Joan, que després de dos anys tancat, concentrarà tota l'activitat vinculada al còmic, la novel·la gràfica, la literatura infantil i juvenil i el públic familiar.

De la mateixa manera diversos barris de la ciutat disposaran d'espais especials per a la diada. Seran Ciutat Vella (Plaça Reial i el Passeig de Lluís Companys que enllaçarà amb el Passeig de Sant Joan i  les Rambles on hi haurà algunes parades a només de professionals del districte), Gràcia (plaça de la Vila i Plaça Salmerón), Les Corts (Diagonal, a l’alçada de la Plaça Valdívia), Poblenou (Rambla), Sant Andreu (Plaça d’Orfila) i Sarrià (Plaça de Sarrià).

Perquè no et perdis pels carrers de la ciutat, en aquest mapa, a excepció de les parades que s’instal·lin a les portes de llibreries i floristeries  trobareu tots els punts on s'instal·laran parades de llibres i roses professionals per Sant Jordi 2022 a Barcelona