El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Macarrons amb salsa de rossinyols

Amb mig quilo de macarrons comencem el cap de setmana. La combinació pasta + salsa + bolets no falla mai. Recorda que sempre et recomanem que aprofitis bé la temporada de bolets. Et recomanem la lectura prèvia de la recepta salsa de rossinyols.

😋 Recepta de macarrons amb salsa de rossinyols
 

Lasanya de fesols i gambes de Palamós

La lasanya en si mateix és una creació atractiva. Sempre es comença a menjar-la amb molta il·lusió: donem per suposat que estarà terriblement bona. Amb les lasanyes industrials, lamentablement, això no acostuma a passar. Per tant, t'animem a fer-te una bona lasanya amb productes de la nostra terra, com ho són els fesols i la gamba vermella de Palamós. D'entrada, la combinació pot ser una mica sorprenent, però gens arriscada. Et garantim que un fesol fi de gust barrejat amb el sabor extraordinari de les gambes de Palamós és una meravellosa combinació, i tot plegat, arrodonit amb una suau beixamel feta amb el concentrat dels caps de gamba. Excel·lent!

🍴 Recepta de lasanya de fesols i gambes de Palamós
 

Menú de diumenge

Cuetes de rap rostides sobre tallarines amb tòfona

El tret de sortida gastronòmic del diumenge és idèntic al de dissabte, pel que fa a la base almenys. Combinar la pasta amb algun element, en aquest cas, el peix. Et proposem una recepta que integra una variant del rap rostit que fa en Carles Gaig, però fent la reducció amb Pedro Ximénez i amb una base de pasta saltada, les tallarines, amb encenalls de tòfona de bosc. D'aquells plats agradables que tan bé li senta una copa de bon vi. Bon profit!

😋 Recepta de cuetes de rap rostides sobre tallarines amb tòfona
 

Bomba de xocolata i nata amb fruites del bosc

Unes postres ben senzilles per tancar el cap de setmana. Aprofitem una nata muntada sobrant, unes fruites del bosc i una xocolata que també tinguis per casa. És a dir, un invent. Això sí, de dolent no en té res. Li diem bomba per la forma que té i per l'impacte visual que sempre comporta la xocolata. Deixa't sorprendre per aquesta recepta dolça i posar un llaç deliciós a l'estómac per relaxar-te durant la tarda de diumenge.

🍴 Recepta de bomba de xocolata i nata amb fruites del bosc
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!