Els germans Javier i Sergio Torres presenten la nova carta del restaurant Alas Hermanos Torres a l'Aeroport del Prat. Un local que porta 5 anys obert i que ara reinventa la seva oferta gastronòmica, mantenint l'essència que defineix els germans i amb una aposta decidida pel producte local i de la màxima qualitat.

Cuina oberta, ràpida i de qualitat

El local del restaurant Alas Hermanos Torres és un espai diàfan amb una gran cuina oberta al centre. Amb capacitat per a uns noranta comensals, el menjar del restaurant manté l'essència d'una cuina de tres estrelles Michelin, però incorpora l'eficiència necessària en un lloc com l'aeroport. Esmorzars, dinars, berenars o sopars, i tot en menys de mitja hora. La nova carta que els germans Torres han presentat al restaurant consta d'una selecció de plats tradicionals elaborats al més pur estil Torres: ingredients de qualitat, de la màxima proximitat i combinant receptes tradicionals amb elaboracions d'alta cuina. L'encarregat de comandar el restaurant quan els germans Torres són fora és el xef Santiago Ercoli, el cap de cuina del local i un cuiner de gran nivell.

Un local que porta 5 anys obert i que ara reinventa la seva oferta gastronòmica, mantenint l'essència que defineix els germans i amb una aposta decidida pel producte local i de la màxima qualitat

Xef Santiago i germans Torres a la cuina de l'Alas - O.F.D
Xef Santiago Ercoli i germans Torres a la cuina de l'Alas Hermanos Torres - O.F.D

Una oferta a l'alçada

Dividida en un apartat d'entrants, un d'amanides i dos de plats principals (a més de postres, còctels i vins) la nova carta dels Torres té una oferta transversal i completa que manté uns preus continguts amb una bona relació qualitat preu.

Sí, una hamburguesa a vint euros pot semblar cara, però s'ha de tenir en compte que la carn és de Wagyu i que el restaurant està al mig de l'aeroport, a la zona de vols internacionals. Una situació que té els seus pros i els seus contres, com una afluència constant de gent (sobretot viatgers estrangers que fan escala a Barcelona), però també la necessitat de tenir un servei àgil i ràpid perquè els clients no perdin els seus vols. Pa amb tomata, pernil de gla, ravioli de formatge o hamburguesa de vedella Wagyu són només algunes de les propostes que ofereix la carta, amb menció especial per l'albergínia ratllada amb miso, un plat apte per a vegans que és una bomba de sabor.

L'objectiu del restaurant no només és servir un àpat i plegar, sinó que volen aconseguir que els passatgers que passin per l'aeroport del Prat coneguin el restaurant, el tinguin com un lloc de referència, i decideixin repetir. De moment és un lloc pioner a escala internacional i un espai de referència per a gastrònoms i xefs de renom mundial. Segons expliquen els propis Javier i Sergio Torres, grans noms, com els germans Roca, visiten el restaurant Alas Hermanos Torres quan han de volar des de Barcelona.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!