Hi ha productes que estan exclusivament associats a l'hivern i d'altres que només es mengen a l'estiu. Ara bé, hi ha certs aliments que es poden degustar tot l'any. I el que és millor, que ve de gust menjar-s'ho a 0 graus o en plena onada de calor. Tot són avantatges en el cas de la crep, un producte ideal per als 365 dies de l'any. A més, és una recepta molt versàtil i senzilla de fer que es pot utilitzar en plats dolços o salats, com a entrant, plat principal o com a postres. Encara que si et fa mandra cuinar-ne i el que vols és seure a taula i degustar-ne les millors, a continuació et portem tres llocs de Barcelona imprescindibles per menjar creps. Així que si t'agrada la rebosteria i aquest menjar tan dolç, segueix llegint aquest article.

1. Creps Clot

Tasta, menja, beu, assaboreix i descobreix l’autèntic plaer en menjar les creps d'aquest establiment barceloní. Creen veritables delícies que, amb cada mos que fas, et transporten a un món ple de sabors. Creps salades, com les de formatge, les de carn, les de pernil amb ou, les vegetarianes… i per acabar les creps més dolces, amb xocolata, amb crema, amb caramel, i molt, molt més. Són tan bones que no et pots resistir. L'únic que has de fer és atrevir-te a gaudir!

📍 Carrer de Rogent, 50

2. Le P'ty Mon

La cuina de Le p’ty mon té gust de la vertadera Bretanya, una Bretanya realment autèntica on s'assaboreix el més innat d'aquesta gran regió, que són les galettes (crepes) de farina de sarraí i l'aromàtica i equilibrada sidra. Al nostre laboratori culinari es creen cada dia autèntics sabors bretons que, a cada mos, transporten a la Bretanya l'afortunat que decideix seure a la taula d'aquesta creperia, ubicada a Barcelona. A més, posen especial ímpetu a cercar sempre productes frescos de proximitat i procuren escollir aquells que garanteixin mitjans de producció sostenibles i ecològics. A les taules d'aquesta creperia hi ha cadires per a tots: vegetarians, amb intoleràncies alimentàries, clàssics, innovadors, vegans. Ells volen que els clients se sentin com en el seu "petit món".

📍 Passatge de Lluís Pellicer, 13

3. Creperia Les 3 Pommes

A la creperia Les 3 Pommes trobaràs tot allò que esperes d’una autèntica creperia francesa: galettes, creps salades, de farina de blat de fajol combinades en infinites variacions i creps dolces de farina de blat. Sempre amb ingredients seleccionats per la seva qualitat i el seu origen. Perquè cuiden tant els productes de proximitat com l’elaboració artesanal i tradicional dels seus plats. En arribar a Barcelona als anys 90, van voler ampliar l’oferta gastronòmica de la ciutat i compartir el que sabien fer: oferir menjar de qualitat, senzill, nutritiu i saborós. Així va néixer Les 3 Pommes l’any 1995. Un local que respecta el que, els productes, el com, l’elaboració tradicional i artesanal i el qui, els comensals que reben amb un tracte proper i càlid.

📍 Carrer d'Aragó, 150