El suc d'api és una manera senzilla i deliciosa de començar el dia. És una opció especialment bona si no et trobes bé perquè estimula el sistema immunològic, ajuda la digestió i té propietats antiinflamatòries naturals. El suc d'api et proporciona nutrients que poden donar-te més energia per al dia. És un dels més aclamats sucs curatius. El suc d'api ajuda a desintoxicar el cos ja que conté molts antioxidants (també presents en les llavors d'api).

Beneficis del suc d'api

  • El suc d'api pot ajudar a prevenir malalties, especialment malalties cardiovasculars.
  • Beure suc d'api al matí amb l'estómac buit ajuda a impulsar el teu metabolisme perquè proporciona nutrients essencials per al funcionament adequat dels òrgans i la producció de cèl·lules.
  • Pel seu alt contingut d'antioxidants, l'api beneficia la salut de la pell i pot ajudar a prevenir malalties com la diabetis i el càncer.
  • El suc d'api és bo per al cor, la pressió arterial, els ulls, el cabell i les ungles.

El suc d'api és una manera senzilla i deliciosa de començar el dia

Beure suc d'api fresc amb l'estómac buit

Beure suc d'api fresc amb l'estómac buit és beneficiós perquè ajuda a desintoxicar el cos i proporciona nutrients essencials. A més, pots absorbir millor els nutrients disponibles dins de les fibres internes de l'api que l'espremedora ha extret; per tant, podem gaudir més dels beneficis per a la salut de les tiges d'api.

Api
Api / Font: Unsplash

Aquests nutrients ajuden el nostre cos a eliminar els radicals lliures i eliminar els metalls pesants, com el mercuri i l'alumini, que es troben en els nostres sistemes. Aquests metalls s'acumulen amb el temps i fan malbé els òrgans vitals com els ronyons i el fetge. L'api ajuda a esbandir aquests metalls fora del cos.

El suc d'api també és una excel·lent beguda matutina, perquè ajuda a engegar el teu metabolisme, augment de la crema de greix durant el dia i la nit i ajudant-te a perdre pes. Conté un aminoàcid anomenat triptòfan que s'ha trobat en estudis per ajudar a suprimir.

Apis
Apis / Font: Unsplash

Que les modes no ens treguin el sentit comú

Tanmateix, i això és clau en aquesta i en altres modes alimentàries, un sol aliment no té prou efecte com per millorar o arreglar miraculosament la nostra salut. L'api tampoc, ni encara que es prengui en dejú tots els matins.

Seria bona idea consumir l'api amb altres aliments. La vitamina K que aporta l'api s'absorbeix millor en presència de greixos. D'altra banda, aquesta devoció per l'api no hauria d'eliminar el consum d'altres fruites i verdures al llarg del dia que aportin altres nutrients també necessaris.

En resum: l'api és un aliment saludable que té lloc en una dieta variada i guareix. Tanmateix, és important no caure en la mitificació dels aliments que poden acabar desequilibrant la nostra dieta. I més quan darrere d'això està una persona que traurà un benefici d'això.