L'oferta gastronòmica de Barcelona és gairebé infinita. Hi ha restaurants de tota mena, per a tots els paladars i totes les butxaques. A l'hora d'escollir un lloc on anar a menjar, una bona manera d'escollir és basar-se en les recomanacions de guies gastronòmiques, familiars o amics. Ara bé, saber on mengen els teus ídols, de vegades, també és un criteri que pots tenir en compte. En el cas de Lamine Yamal, un dels seus restaurants predilectes és un local històric del barri de la Barceloneta. 

El restaurant preferit de Lamine Yamal

Ni Disfrutar ni El Celler de Can Roca: un dels restaurants preferits de Lamine Yamal és el Salamanca, l'històric local de peix i marisc del barri de la Barceloneta. El Salamanca ha estat al peu del canó des de l'any 1969 i s'ha convertit en parada obligatòria per als amants del bon marisc. A més, també és un feu culer pel qual han passat personalitats tan il·lustres com Leo Messi, Pau Gasol o Shakira, entre altres. De fet, el Salamanca va ser el lloc escollit per Joan Gaspart per anar a celebrar la victòria del Barça després del derbi contra l'Espanyol a mitjans del mes de maig. Durant la celebració, Gaspart va tenir un bany de masses acompanyat del personal del restaurant, però sobretot dels aficionats del Barça que el corejaven des de l'exterior del local. Un bany que va acabar al mar a la platja de la Barceloneta.


Però a més de Gaspart, el blaugrana il·lustre que ens incumbeix avui és Lamine Yamal. El jove davanter blaugrana va escollir el Salamanca per celebrar-hi un àpat a finals del 2023, tal com prova la publicació del restaurant al seu compte d'Instagram en què apareixen el futbolista i Silvestre Sánchez, propietari del restaurant. El Salamanca aprofitava la publicació per felicitar el futbolista pel seu 18 aniversari i afegia a la seva web que estan "encantadíssims d'haver-te conegut. Gràcies per la teva visita. Ets un dels jugadors revelació més destacats d'aquesta campanya. Molts èxits en aquesta temporada!".
 


L'oferta del restaurant

El Salamanca ofereix una àmplia varietat de mariscs per als paladars més exquisits, però també disposa d'un assequible menú de 18 euros. Una oferta per a tots els públics que converteix el restaurant en una opció molt a tenir en compte a l'hora d'escollir on anar a menjar. Un restaurant que ret homenatge a la terra d'origen del seu propietari, Silvestre Sánchez, i que demostra que les tradicions també es poden canviar; Salamanca és terra de pernil i carn, no de marisc. Però a Barcelona, Sánchez ha convertit aquest restaurant en una icona que ha aconseguit enamorar fins i tot als futbolistes més joves i talentosos del panorama futbolístic actual.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!