El 23 d'abril és un dia especial per a tothom. El més bonic de l'any. Roses, llibres, romanticisme, felicitat i somriures a dojo. Tanmateix, ocorren desgràcies que transformen el futur més immediat. El que es prometia com un dia preciós acaba en tragèdia. Aquestes frases les podria escriure Nino Redruello després que s'incendiés la cuina del restaurant Molino de Pez el passat 23 d'abril. Aquest fet va comportar el tancament sobtat de l'establiment i l'inici d'una etapa de reflexió. Aprofitar la catàstrofe per transformar-la en quelcom útil i profitós.
Llenties gratis a Barcelona: on, quan i com aconseguir-les
“Vam tancar de cop, amb el cor encongit i la cuina en silenci, però amb una idea clara des del primer moment: tornar com més aviat millor. I tornar bé”, explica Redruello. “Aquesta aturada inesperada provocada per l'incendi ens ha servit per reconnectar amb l'essencial: recordar per què vam obrir Molino de Pez i què volem oferir als qui s'asseuen a les nostres taules. Una cuina senzilla, saborosa i sense artificis, pensada per gaudir”. El cuiner deixa clar que no ho concep com un acte de màrqueting “en cap cas”, sinó que vol transmetre l'acció “purament des del cor i l’agraïment de forma genuïna”.
L'equip Molino de Pez vol agrair l'afecte i la comprensió del barri amb allò que millor sap fer: donar menjar (bé). Per això, aquest dimecres 10 de setembre, Nino oferirà 500 racions de llenties (la cèlebre recepta de l’àvia d’en Nino, que ja se servia a Taberna La Ancha a Madrid) des d’un estand a la mateixa porta del restaurant (c/ de Còrsega, 346) a aquelles veïnes i veïns que ho desitgin, des de les 13 h fins a esgotar existències.
Aquest dimecres a la 13 h el restaurant Molino de Pez servirà 500 racions de llenties gratuïtes per celebrar la reobertura i agrair al barri la comprensió i bones paraules després del tancament forçat del 23 d'abril
La segona reobertura de la setmana
2x1, en oferta. I Barcelona ho celebra amb rauxa i disbauxa! La raó és que aquesta setmana anunciàvem la reobertura de la marisqueria més emblemàtica del Born, després d'anys tancada, gràcies a una inversió que pretén mantenir l'aspecte i l'oferta gastronòmica original. I aquest dijous 11 de setembre, Diada nacional de Catalunya, el restaurant Molino de Pez se suma a la llista de reobertures amb el servei del migdia, el primer després de quatre mesos de tancament. I durant el mes de setembre, i per a celebrar una altra data cabdal per a la ciutat, La Mercè, estarà disponible el Fricandó de llom de vaca, llengua fumada al sarment i trompetes de la mort, un plat que entusiasma l'equip de Molino de Peix perquè conjuga receptari, territori i temporada de manera saborosa, amb l'ancoratge en la tradició que aquesta casa sap interpretar tan bé.