Màlaga ha repartit una pluja d’estrelles Michelin entre restaurants d’alta cuina d’arreu de l’Estat. Catalunya ha estat protagonista en una gala farcida de novetats, amb dues noves incorporacions amb 1 estrella i quatre amb 2 estrelles. Així queden repartides les estrelles noves, i les que ja hi eren, entre els restaurants que enguany sortiran a la Guia Michelin 2026.
Estrelles Michelin 2026 a Catalunya: la llista completa
3 estrelles (5 restaurants – 15 estrelles)
- ABaC (Barcelona)
- Cocina Hermanos Torres (Barcelona)
- Disfrutar (Barcelona)
- El Celler de Can Roca (Girona)
- Lasarte (Barcelona)
2 estrelles (9 restaurants – 18 estrelles)
- Bo.TiC (Corçà, Girona)
- Cinc Sentits (Barcelona)
- Enoteca (Barcelona)
- Les Cols (Olot, Girona)
- Miramar (Llançà, Girona)
- Aleia (Barcelona)
- La Boscana (Bellvís)
- Mont Bar (Barcelona)
- Enigma (Barcelona)
1 estrella (48 restaurants – 48 estrelles)
- Alkimia (Barcelona)
- Angle (Barcelona)
- Atempo (Barcelona)
- Ca L’Enric (La Vall de Vianya, Girona)
- Caelis (Barcelona)
- Can Bosch (Cambrils, Tarragona)
- Can Jubany (Calldetenes, Barcelona)
- Casa Nova (Sant Martí Sarroca)
- Castell Peralada (Peralada, Girona)
- Citrus del Tancat (Alcanar)
- COME by Paco Méndez (Barcelona)
- Deliranto (Salou, Tarragona)
- Divinum (Girona)
- Dos Palillos (Barcelona)
- Els Casals (Sagàs, Barcelona)
- Els Tinars (Llagostera, Girona)
- Emporium (Castelló d’Empúries, Girona)
- Esperit Roca (Sant Julià de Ramis)
- Fishology (Barcelona)
- Fogony (Sort, Lleida)
- Fonda Sala (Olost, Barcelona)
- Hisop (Barcelona)
- Hofmann (Barcelona)
- Koy Shunka (Barcelona)
- L’Aliança 1919 d’Anglès (Anglès, Girona)
- L’Antic Molí (Ulldecona, Tarragona)
- L’Ó (Sant Fruitós de Bages, Barcelona)
- La Fonda Xesc (Gombrèn, Girona)
- Les Magnòlies (Arbúcies, Girona)
- Les Moles (Tarragona)
- Lluerna (Santa Coloma de Gramanet, Barcelona)
- Mae (Barcelona)
- Malena (Lleida)
- Massana (Girona)
- Moments (Barcelona)
- Prodigi (Barcelona)
- Quatre Molins (Cornudella de Montsant, Tarragona)
- Quirat (Barcelona)
- Rincón de Diego (Cambrils, Tarragona)
- Slow & Low (Barcelona)
- Suto (Barcelona)
- Teatro Kitchen & Bar (Barcelona)
- Tresmacarrons (El Masnou, Barcelona)
- Via Veneto (Barcelona)
- Villa Retiro (Xerta, Tarragona)
- Voramar (Portbou)
- Kamikaze (Barcelona)
- Scapar (Barcelona)
Diferents establiments amb estrella Michelin, premiats a la guia d'enguany, tenyeixen un mapa en el qual Barcelona, un any més, ha estat protagonista. Una gala que s'ha celebrat a Màlaga, que ha presentat Jesús Vázquez i que ha culminat un any gastronòmic excel·lent, especialment per a Catalunya. A més de les estrelles, però, la gala també ha repartit premis a sommeliers i a xefs joves. Un reguitzell de reconeixements que, un any més, posicionen Catalunya com el territori més prolífic de la guia arreu de l'Estat i fan valer la cuina catalana com una tendència en auge que cada cop es fa més i millor. Perquè tornar als orígens, com s'està demostrant a les cuines catalanes, és la clau de l'èxit.