El Primavera Sound 2023 torna a Barcelona en una edició renovada que se celebra al Parc del Fòrum de Barcelona de l’1 al 3 de juny. Un dels temes que genera més preguntes any rere any és si es pot entrar al recinte del festival amb menjar. La resposta és que sí: tot i que hi ha una zona habilitada amb foodtrucks i diverses opcions (també vegetarianes i veganes), tothom pot accedir al festival amb entrepans o altres opcions, tal com ha informat l'organització a través de la seva web i les seves xarxes socials. El que està prohibit és fer-ho amb beguda, tot i que sí que es permet l'entrada amb ampolles d'aigua sense tap d'un màxim de 33 cl.

🟠 Primavera Sound 2023: concerts, cartell, entrades i tot el que has de saber del festival a Barcelona
 

On menjar durant el Primavera Sound 2023: 5 llocs de Barcelona esplèndids

No obstant això, tot i que es pugui permetre l'entrada de menjar, i també entrar i sortir del recinte tantes vegades com es vulgui fins a les 3 h de la matinada, sempre hi ha qui prefereix no carregar el menjar. Per aquest motiu, et portem 5 llocs al costat del Primavera Sound 2023 perquè hi puguis anar a dinar o sopar i tornar immediatament al festival.

Pure Cuisine

A 13 minuts a peu del Primavera Sound 2023, s'hi troba el restaurant Pure Cuisine. Una idea que va començar a cuinar-se l’any 2008 quan, després de més de 10 anys d’experiència al sector de la restauració, una jove parella, juntament amb el seu soci comercial, van decidir renovar el concepte dels seus restaurants asiàtics a Barcelona. Van iniciar una recerca d’una proposta gastronòmica i de negoci diferent, que els va portar a desenvolupar un concepte de restauració ràpida, amb ingredients frescos i receptes saludables. Una varietat d’opcions de les gastronomies tailandesa, japonesa i xinesa, delicioses i a preus assequibles. El seu lema, Asian Healthy Food. El nom, Pure Cuisine, sorgeix amb l’objectiu de trobar una terminologia internacional que representi la cuina en estat pur.

📍 Av. Diagonal, 3, Local 3270

Can Pizza

A Can Pizza s'ha perfeccionat l'art de la massa fins al deliri. Fermentada amb afecte durant 72 hores per aconseguir la textura perfecta. En concret et parlem del local que es troba a Badalona, ja que és el que queda més a prop del festival de música: poc més de 30 minuts a peu. Ara bé, és un passeig per davant del mar amb unes vistes privilegiades. 

📍 Badalona, Passeig Marítim, 17

Ristorante Mediterráneo

El Ristorante Mediterráneo és una molt bona opció per dinar o sopar durant el Primavera Sound 2023. A tan sols 10 minuts a peu, es presenta aquest restaurant molt elegant i amb uns plats per delectar tots els comensals. Plats com les mandonguilles amb albergínia i mozzarella de búfala i patates xips d'alfàbrega o una taula de formatges italians amb confitures i fruits secs ressalten en una carta de molt de luxe. També hi ha espai per les amanides, pastes o arrossos, entre d'altres.

📍 C/ de Josep Pla, 19

Cadaqués

La màgia de Cadaqués va atreure durant segles les principals cultures del Mediterrani, així com cèlebres artistes, per trobar-hi deliri i inspiració. En aquest cas, et recomanem el restaurant Cadaqués, el més allunyat del Primavera Sound 2023 d'aquesta llista. Tanmateix, amb transport públic s'hi arriba en 20 minuts. És un local que vol retre homenatge a tots ells, a totes aquelles cultures i bogeries que han crescut i viscut entre el mar i la muntanya, entre el vent i les onades, convertint aquest particular lloc al Cadaqués que avui és conegut internacionalment. Ho fan a través del que més agrada i millor saben fer: una cuina mediterrània autèntica, basada en el respecte al producte, amb un fort protagonisme del mar i la muntanya, i amb la mediació sempre de la mística del foc.

📍 C/ de la Reina Cristina, 6

Lahore

I, per últim, el restaurant Lahore. És el més proper al festival de música, a tan sols 5 minuts caminant. Ofereixen una gran varietat de menjar del Pakistan i menjar espanyol, juntament amb la intercepció moderna de la cuina clàssica. El seu compromís és portar els clients al millor viatge culinari de la seva vida oferint-los el notable “Tast d'Orient” aquí a Barcelona. Inclouen menjar Halal, elaborat amb els millors i més frescos ingredients escollits pels seus xefs experimentats. Una senzilla recepta d'èxit: preparar tots els plats amb amor i tractar els clients com una família.

📍 Port Fòrum, Moll de la Rda., 12-14