D'hamburgueses n'hi ha de vedella, de porc, de peix, de formatge i fins i tot de veganes, però el que segurament no havies vist mai és una hamburguesa feta de xarop. L'empresa sevillana Monkey Food ha creat una hamburguesa aberrant amb sabor del conegut xarop Dalsy, una invenció que supera tots els límits vists fins ara i que està triomfant de manera espectacular a les xarxes socials.

Hamburguesa de Dalsy

Com més estrany, extrem i exagerat sigui un contingut a les xarxes, més visualitzacions i interès generarà. I amb la gastronomia no és diferent. Una hamburguesa de vedella amb enciam, tomata i formatge, per molt bona que sigui, no cridarà l'atenció, perquè se n'han fet milions.

Són experts a fer hamburgueses que s'assemblin el menys possible a una hamburguesa. Què serà el següent? Sabor de titani?

Però una hamburguesa de Dalsy és una idea tan esbojarrada què tothom es pregunta com s'ha pogut arribar a fer realitat. A Monkey Food són experts a fer hamburgueses que s'assemblin el menys possible a una hamburguesa. Què serà el següent? Sabor de titani?

La de Dalsy és, literalment, una hamburguesa amb una xeringa de xarop clavada al mig. Bé, el xarop no és de veritat, però n'emula l'aspecte i el sabor. Es tracta de dues tires de carn de vaca madurada durant 45 dies, bacó de black angus, formatge cheddar blanc fumat, pomada de bacó al formatge amb tocs cruixents de panís barbacoa i suaus tocs de Dalsy. Una autèntica bomba que conceptualment et pot rebentar el cap i que si te la menges et pot petar la panxa.

Altres creacions aberrants

Sí, hi ha més monstres gastronòmics a banda de l'hamburguesa de xarop. Sense anar més lluny, la mateixa empresa que ha patentat l'aberració del Dalsy és la creadora de l'hamburguesa de Lotus, una marca de galetes. Si el xarop no era prou estrany, a Monkey Food també són capaços de fer hamburgueses amb sabors dolços.

Alguns exemples del que l'ésser humà es pot arribar a inventar per buscar els límits de la innovació encara que sigui a costa de la seva pròpia salut. Innova, tasta i gaudeix, però de tant en tant procura mirar també pel bé de la teva panxa

Més enllà de les hamburgueses, però, hi ha un ventall molt ampli d'autèntiques monstruositats gastronòmiques que espantarien fins i tot el gourmeter més famèlic. Creacions com l'entrepà de pizza, la paella de xoriç, la pasta amb quètxup o la pizza de cogombre. Alguns exemples del que l'ésser humà es pot arribar a inventar per buscar els límits de la innovació encara que sigui a costa de la seva pròpia salut. Innova, tasta i gaudiex, però de tant en tant procura mirar també pel bé de la teva panxa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!