A Barcelona hi ha tota mena de restaurants: tradicionals, moderns, de pasta, de sushi, terrasses... L'oferta gastronòmica de la ciutat és aclaparadora. El més fàcil és quedar-se amb allò que sabem que ens agradarà; clàssics infal·libles com el restaurant 7 Portes o locals de tapes i cuina catalana. Però de tant en tant també està bé innovar, i que millor per fer-ho que descobrir l'oferta d'aquests establiments de la ciutat. Llocs particulars que ofereixen experiències úniques.
Novetats de Barcelona
Des de terrasses a tocar del Fòrum fins a restaurants a prop de la plaça Cinc d'Oros, a Barcelona hi ha tota mena de locals on gaudir d'una experiència diferent.
Maldita Barra
El restaurant Maldita Barra celebra un any des de la seva obertura el juliol de l'any passat. Es tracta d'un espai singular on la gastronomia, l'art i la creativitat s'uneixen per crear un concepte amb ànima pròpia. Es defineixen com a restaurant, però també com a cafeteria i com a bar de vins. Un lloc on es barreja el quotidià amb l'inesperat i una aposta per l'essència acollidora dels espais compartits, reinterpretada amb una mirada actual, original i oberta. L'artífex de tot plegat és Ana de Espona, una jove empresària de 24 anys que enguany consolida un projecte ambiciós i ple de sorpreses.

Purobeach
Purobeach Barcelona inaugura temporada i es consolida com una de les destinacions imprescindibles per qui busca desconnectar i gaudir del bon temps sense sortir de la ciutat. Ubicat a l'espectacular terrassa de l'hotel Hilton Diagonal Mar, aquest exclusiu espai torna a obrir amb una cuidada oferta de gastronomia, música i descans davant el Mediterrani. Amb una aposta pels productes de temporada i Km 0, l'espai permet escurçar la cadena de subministrament i donar suport a productors locals, així com minimitzar l'empremta de carboni i connectant l'experiència gastronòmica amb el respecte per l'entorn.
Terrassa del Claris
La Terrassa del Claris esdevé refugi climàtic de luxe amb una nova proposta de còctels i tapes per gaudir cada tarda a Barcelona. Situat a tocar del passeig de Gràcia, aquest rooftop és l'opció ideal per gaudir de la gastronomia amb la sofisticació i elegància que defineixen l’espai. El gaspatxo de mango amb llagostins i pico de gallo; la tempura d’alvocat, curri i cacauets; les braves amb dues salses o la burrata amb albercoc i tomàquet, són els perfectes companys de còctels clàssics i creatius amb alcohol i sense.
Sir Victor
Amb unes increïbles vistes panoràmiques a La Pedrera, tant els barcelonins com els hostes poden gaudir de les noves propostes estiuenques de la terrassa de Sir Victor. Experiències entre les quals destaquen Oysters and Bubbles, una combinació tant fresca com sofisticada que marida ostres acabades d'obrir amb escumosos seleccionats.