Tots i totes hem menjat a restaurants curiosos. Parets fosques, espais petits, plats realment estranys, però la llista que et portem a continuació no te la pots imaginar. Al·lucinaràs amb les creacions d'algunes ments brillants (i preocupants, alhora) que han reaprofitat espais antics o han fusionat la gastronomia amb animals o temàtiques que combinades són, com a mínim, xocants. Tot seguit, els 5 restaurants més estranys del món.

1. Un vàter-lavabo

Menjar posant la boca dins d'un vàter. Sona repugnant, sí. Però no és un lavabo real, sinó un a petita escala. La presentació dels plats dins del vàter, de fet, pot resultar bonica, fins i tot. La regla d'aquest restaurant, a més, és que has d'assaborir els plats assegut a la cadira del vàter i el menjar també es guarda en una cadira del vàter. Ara bé, millor que si visites aquest modern i sorprenent restaurant de Taiwan no preguntis on és el lavabo. Simplement, per si de cas.

lavabo restaurant

2. Una presó

Cop de martell i sentència ferma: quedes condemnat a menjar un menú de luxe d'una desena de plats. No està pas malament, no? En aquest restaurant, els protagonistes són una presó i els seus presoners. Aquest restaurant està fet per a visitants i turistes en el qual la temàtica és una presó. Aquelles persones a qui els agrada la presó o volen experimentar dinar dins de la presó, aquest restaurant els va com anell al dit. Els cambrers van amb l'uniforme de la policia, i a les parets d'aquest restaurant pistoles falses, i hi ha molts més instruments de presó per convertir-ho una experiència el més real possible. El restaurant es troba a l'Índia, concretament a la ciutat de Bangalore.

presó restaurant
La presó més gastronòmica i agradable de l'Índia

3. Un búnquer de guerra

Degustar un menú excel·lent al ritme de la melodia d'un bombardeig a la ciutat. Un dels restaurants més impressionants de la llista és la fusió d'un búnquer de guerra i un restaurant, situat a Moscou (Rússia). Trobaràs un hotel que hi havia l'any 1940 idèntic a com era durant la guerra mundial, tal com feia servir aquest restaurant en aquella època. Amb molt poca renovació i una temàtica que et transportarà en un viatge en el temps per aterrar a la Segona Guerra Mundial, l'any 1940. Igualment, tots els cambrers i treballadors van vestits amb una roba concreta, com si es tractessin de soldats. Aquest restaurant és en un subterrani i també hi ha una secció de vins.

restaurant búnquer de guerra
El restaurant en un búnquer de guerra

De fet, a Madrid hi ha un restaurant japonès que està ambientat en un búnquer de guerra del país nipó. Una excepcional transformació arquitectònica al Barrio de Las Letras que, com el de Moscou, et permet viatjar i empatitzar amb l'ambient que es respirava fa 80 anys quan tenia lloc la II Guerra Mundial.

4. Un aquàrium

Hi ha el llibre i la pel·lícula A tres metres sobre el cel, i després el restaurant 'A cinc metres sota el mar'. Aquest restaurant de les Maldives està, efectivament, fet sota a la profunditat del mar. Pocs metres, però, al cap i a la fi, sota el nivell del mar. La qual cosa et fa sentir com estar menjant dins d'un submarí. Quan hi entres tindràs peixos de colors al teu costat i al teu plat el menjar saborós. I, és clar, l'opció de marisc no podia faltar en aquest establiment, tot i que també hi ha opció per a vegetarians.

restaurant més estrany del món
El pròxim hit als cinemes: 'A cinc metres sota el mar'

5. Una cascada

El Labassin Waterfall Restaurant no és una terrassa decorada amb plantes i flors que simulen estar al bell mig d'un bosc, és que el restaurant és en plena natura. Es tracta d'un restaurant situat, literalment, en una cascada! Pots trobar el Labassin Waterfall Restaurant a les Filipines, dins del ressort Villa Escudero. L'atractiu principal és el seu privilegiat emplaçament: als peus d'una cascada al mig d'una plantació de cocos. Allà podràs viure una experiència gastronòmica mai vista, ja que a més de degustar el menjar del local, típic del país, ho podràs fer sentint com l'aigua mulla els teus peus. I no pateixis per la teva vida, és una cascada artificial!

restaurant cascada
El restaurant més atractiu en un estiu calorós