LA GOURMETERIA 4 15 F

El preludi perfecte d’una nit de passions. Les maduixes i el pebre conformen un matrimoni modern; una espècie de relació oberta que, tot i el tedi de la llar, el sexe manté encara una determinació ferotge. Si al batibull de passions li afegim l’alcohol, la festa està garantida. Si us faltés dolçor, no dubteu en afegir-li sucre: un dia és un dia.

Ingredients per a 4 persones

  • 250g de maduixes 
  • 10 ml de vinagre 
  • 50 ml de suc de taronja natural
  • 40 g de sucre integral (de panela o coco)
  • 50 ml de brandi, rom o calvados
  • 1 un polsim de pebre negre mòlt
  • 500 g de mató o de nata 
  • 1 manat de fulles de menta fresca

La recepta, pas a pas

  1. En un bol aboqueu-hi les maduixes, cobriu-les amb aigua, i afegiu el vinagre. Espereu 15 minuts per tal de desinfectar-les i rentar-ne la pols. Escorreu els fruits.
  2. Retireu les fulles de la corona a les maduixes. Talleu-les a quarts i reserveu.
  3. Barregeu el suc de taronja, el brandi, el pebre negre i el sucre en un bol. Aboqueu-hi les maduixes i deixeu reposar a la nevera.
  4. Serviu amb el mató o la nata en un got, bol o plat. Decoreu amb la menta.