Un dels punts forts del Festival de Sitges 2022, referència de cinema fantàstic, serà la tradicional Sitges Zombie Walk, un esdeveniment variat que omplirà els carrers de Sitges de morts vivents durant tota la jornada de dissabte vinent 8 d'octubre. Des de migdia fins a la nit, activitats i tallers terrorífics s'instal·laran en punts del municipi perquè petits i grans gaudeixin d'un dia esborronador. Si ets un aficionat al terror, aquí tens tota la informació sobre la Sitges Zombie Walk 2022 -horaris, recorregut i maquillatge- perquè no perdis detall.

🎬 Festival de Sitges 2022: programa, entrades i tot el que has de saber del cicle de cinema fantàstic


🎫 Entrades per al Festival de Sitges 2022: preus i on comprar-les
 

Horari de les activitats de la Sitges Zombie Walk 2022

Durant dissabte 8 d'octubre i coincidint amb el cap de setmana de l'arxiconegut Sitges Film Festival 2022, els carrers del municipi acolliran tres activitats principals relacionades amb el terror i els zombis. A continuació, els horaris i llocs on podràs gaudir i participar-ne:

  • Taller de maquillatge gratuït, de 12 a 19 h a la platja de Sant Sebastià de Sitges.
  • Tret de sortida amb el francès Michel Hazanavicius, director de la comèdia de zombis Coupez!, a les 20 h des de l'avinguda Balmins.
  • Concert de Motorzombis, grup espanyol pioner de l'Horror Punk i el Psychobilly que no pot faltar en qualsevol nit d'Halloween que es preï, a les 23 h en el club nocturn New Ricky's.

Mapa del recorregut de la Zombie Walk 2022

La Zombie Walk 2022 recorrerà bona part del municipi de Sitges amb motiu de la celebració del seu Festival Internacional de Cinema Fantàstic, en un trajecte en el qual els "morts vivents" passaran per zones de lleure i sales o espais oficials del festival. Començant a l'avinguda Balmins 21, que servirà com a punt de trobada a les 19.45 h, els zombis es dirigiran cap al Fanshop de la platja de Sant Sebastià i el Mirarnar Centre Cultural, ambdós part de la zona infantil del festival: la King Kong Area. Després de passar també ben a prop del Brigadoon i el Cinema El Retiro, el recorregut seguirà pel carrer de les Parellades fins a la Plaça Indústria i acabant al carrer 1 de maig. Aquí tens el mapa oficial del Sitges Zombie Walk 2022 per no perdre la pista als zombis.

mapa sitges zombie walk 2022
Recorregut de la Sitges Zombie Walk 2022 / Sitges Film Festival

Com aconseguir maquillatge gratis pel Sitges Zombie Walk 2022

A partir de les 12 h, els encarregats de la Zombie Walk 2022 repartiran 400 tiquets numerats davant la carpa de maquillatge que s'ubicarà al carrer Port de n'Alegre, al costat de la platja de Sant Sebastià. Aquest espai, que també forma part de la Fanshop de la infantil King Kong Area estarà actiu fins a les 19 h. D'aquesta manera, tant els més petits com els més grans que vulguin participar en les activitats de la jornada podran posar-se a punt per formar part de la caminada zombi, que començarà una vegada tancada la carpa, a les 20 h.