Les entrades del Festival de Cinema de Sitges 2022 ja estan a la venda per al públic general, tot i que els més fans ja van poder adquirir abonaments o packs durant el mes de juliol passat. El Festival de Cinema de Sitges 2022 comença el pròxim 6 d'octubre i, durant 10 dies i fins al 16 d'octubre, un reguitzell d'obres cinematogràfiques ompliran les sales per venerar i glorificar el cinema fantàstic i de terror. Aquest any, ja gairebé postpandèmic, se celebra la 55a edició del festival, que enguany inaugurarà el film Venus, de Jaume Balagueró, per omplir la ciutat d'artistes, pel·lícules i catifes vermelles.

📽️ Festival de Sitges 2022: programa, entrades i tot el que has de saber del cicle de cinema fantàstic
 

On i com es poden aconseguir les entrades per gaudir del cinema durant el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya? Quines pel·lícules s'hi podrà veure? I quin preu tenen els tiquets de les sales de cinema de la ciutat? T'expliquem tot el que s'ha de saber per gaudir del Festival de Sitges 2022.

sitges 2022

Preus de les pel·lícules del Festival de Sitges 2022

Les entrades per gaudir del Festival de Sitges 2022 varien en funció de la sessió, del tipus o de l'horari. La tarifa general a l'Auditori és d'11 euros, mentre que la tarifa general i les sessions especials Sitges Clàssics en valen 10. També hi ha preus més econòmics, com els Sitges Clàssics —7.50 euros—, les Sessions Anima't Curts —8 euros— o les sessions online, que tenen un preu de només 5 euros. Per aquells que vulgui gaudir d'una sessió doble, ho poden fer per 13 euros, mentre que els més matiners podran gaudir de la primera sessió matinal en tots els cinemes per 5 euros. Els tiquets que tenen un preu més elevat són els que serveixen per accedir a la Gala d'Inauguració i a la Gala de Cloenda —22 i 17 euros, respectivament—. Per a més informació, podeu consultar tots els tipus d'entrades aquí.

Com i on comprar les entrades del Festival de Cinema de Sitges 2022?

Les entrades del Festival de Cinema de Sitges 2022 es poden comprar des de la pàgina oficial del festival. Allà hi ha un llistat amb totes les pel·lícules, curtmetratges, documentals o maratons, ordenats per ordre alfabètic, així com els recintes on es projecten o els dies. També es pot utilitzar el cercador per buscar qualsevol dada concreta del Festival de Sitges 2022, a més de poder utilitzar un calendari disponible per poder planificar millor aquesta festa del cinema.

Quines pel·lícules pots veure a Sitges 2022?

Com cada any, la 55a edició del festival reuneix més de 200 produccions cinematogràfiques que tenen el gènere fantàstic en comú. Entre les més destacades d'aquest 2022, s'hi troben Venus, de Jaume Balagueró —que inaugura el festival—; Cerdita, film debut de Carlota Peredera que fa una reflexió sobre la grassofòbia i el bullying; Pearl, de Ti West; o As Bestas, de Rodrigo Sorogoyen i una de les produccions que va quedar desbancada a favor d'Alcarràs per ser la representant d'Espanya als Premis Oscar 2023. Tots els títols i les pel·lícules programades per aquests 10 dies de cinema les trobareu en aquest enllaç.