El diari estatunidenc 'The New York Times', a través del seu portal de recomanacions Wirecutter, ha inclòs la cocotte rodona icònica de Le Creuset (Round Dutch Oven) entre els seus productes “buy-it-for-life” o “compres per a tota la vida” el 2025, reconeixent-la com la millor olla de ferro colat esmaltat del mercat per la seva durabilitat, disseny i garantia vitalícia.

El portal d'anàlisi de consum de 'The New York Times' publica anualment aquesta guia amb articles que destaquen per la seva qualitat i longevitat, considerats inversions permanents. Segons els experts del mitjà, la cocotte de Le Creuset “no només és una compra per a tota la vida, sinó també per a la dels teus fills”, destacant-ne la resistència, la cocció uniforme i la lleugeresa relativa.

Precisament, aquestes cassoles de ferro colat van ser de les més demandades pels assistents a Factory to Table a Madrid, la primera edició espanyola d'aquest esdeveniment organitzat per Le Creuset arreu del món, en què la marca francesa d'estris de cuina prèmium ofereix habitualment grans descomptes.

Des de la companyia a Espanya expliquen que “aquest tipus de peces representen la filosofia de la marca: uneixen bellesa, funcionalitat i una durabilitat que s’hereta. Cada cocotte està pensada per acompanyar tota una vida a la cuina, i aquesta connexió emocional amb el producte explica per què continua sent una icona generació rere generació”.

Fundada el 1925, Le Creuset continua fabricant les seves emblemàtiques peces en ferro colat esmaltat a la seva fàbrica de Fresnoy-le-Grand (França), on manté un procés artesanal que combina tradició, innovació i excel·lència culinària.

© SERVIMEDIA. Aquest contingut pertany a Servimedia. La seva difusió està permesa únicament als clients d'aquesta agència de notícies, sempre que s'esmenti Servimedia com a font o autor. Tots els drets estan reservats. Està prohibida la seva distribució o comunicació pública per part de tercers, independentment del mitjà o format utilitzat.