Aquesta última setmana de setembre deixem enrere un mes que ens ha posat de nou en aquesta roda de dies atrafegats, bojos, plens d'acció i obligacions. Deixem definitivament enrere les vibracions de l'estiu i comencem una etapa diferent, en la qual tindrem altres signes del zodíac protagonistes.

🔮 Horòscop mensual de setembre 2023: les prediccions de cada signe del zodíac
 

És el moment en què Verge obri els ulls davant d'una nova realitat, mentre Balança accepta la pèrdua que li ha tocat viure, el temps avança i aquests dies no seran una excepció. Ens movem tots, encarant una etapa que els astres determinaran, això serà el que ens espera.

Horòscop setmanal del 25 de setembre a l'1 d'octubre

Àries ♈️

Amor

Hi ha sentiments que són difícils d'esborrar, per molt que vulguis oblidar aquesta persona, serà gairebé impossible que puguis aconseguir-ho sense l'ajuda necessària. Ha arribat el moment de demanar-la.

Finances

Els homes més rics del món són aquells que no donen cap mostra de la seva riquesa. Tanta ostentació pot fer-te més malament que bé, i per això serà millor que rebaixis les teves expectatives i les teves ganes de lluïment…

Salut

A l'hora de cuidar la teva salut, l'alimentació juga un paper importantíssim, per la qual cosa és hora que allunyis els fregits i el sucre. Dona'ls la benvinguda a les fruites, verdures i les carns o peixos a la planxa.

Taure ♉️

Sentiments

No ets una persona de ferro Taure, per molt que t'hagis proposat de no ensenyar les teves cartes, haurà arribat el moment de fer-ho de la millor manera possible. Obre el teu cor abans que sigui tard.

Diners

Els euros que tens en el teu compte corrent són amb els que pots viure, ni més ni menys, per la qual cosa tocarà adaptar-te. Comprar demanant un crèdit a la llarga pot significar pagar més.

Nutrició

Passar de ser un carnívor de manual a un vegà dels de tota la vida, no és ni fàcil ni recomanable. Si vols fer un gir radical en la teva dieta, ves a poc a poc o pots tenir més d'un mal de cap.

Gèmini ♊️

Relació

A l'hora d'iniciar una relació ets una persona que realment no es talla ni un pèl. Sempre acaba aconseguint allò que es suggereix donant una empenta a les seves emocions, ara toca llançar-se de nou.

Finances

Sents una especial atracció cap a determinades inversions que impliquen una gran quantitat de diners. Si no estàs al 100% segur, serà millor que no et llancis per això sense cap garantia.

Salut

Un membre de la teva família pot tenir dificultats, això vol dir que augmentarà el teu nivell de preocupació i d'estrès. Intenta cuidar-te al màxim, valdrà la pena.

Càncer ♋️

Amor

Saps reconèixer obertament que hi ha algú més en la teva relació. Les terceres persones poden tenir efectes beneficiosos en una parella que ja estava acabada abans. Potser reactiva la flama de l'amor.

Treball

Has de sobreviure a una feina que potser no t'agradarà, però és el que hi ha. No pots elegir, però almenys tens com guanyar-te la vida, si vols canviar intenta buscar una mica més.

Cos

Guanyar uns quilos de més mai t'ha preocupat fins ara. El temps passa i amb ell augmenten algunes inseguretats i arriba a la teva vida una relació una mica estranys amb el mirall.

Lleó ♌️

Passió

Has pogut sentir una passió extraordinària ballant dins del teu cos quan apareix davant tu una persona. Aquesta setmana podràs començar a plantejar-te tenir una relació seriosa amb aquest ser que fa que el teu cor es dispari.

Diners

Tens diners de sobra per poder fer realitat i projectes amb què només has pogut somiar. Si vols aconseguir que tot encaixi a la perfecció, simplement veu per això, no hi ha excuses que valguin.

Ment

Un bon llibre pot ser un pla perfecte per a una setmana en què aclariràs les teves idees i li faràs un gir radical a la teva manera de pensar. Ho necessites i pots aprendre molt d'això.

Verge ♍️

Parella

El teu cor està dividit entre una persona del present i una altra del passat. Per molt que vulguis fer una cosa diferent, no funcionarà sense l'ajuda necessària. Hauràs d'elegir abans que sigui tard.

Crèdits

Tens diversos crèdits que has de liquidar abans que sigui tard. No importa el que cobris, el que realment pot ser important és el que acabis devent a final de mes.

Exercicis

T'encanta posar-te en forma i faràs tot el possible per tenir més temps per realitzar determinats exercicis. Serà una cosa que t'afavorirà en tots els sentits.

Balança ♎️

Cor

Pots haver perdut gran part del teu ésser en una relació que ha arrossegat per terra un amor que pensaves que era indestructible. Tot canvia i en temes del cor pots adaptar-te a tot.

Feina

Has pogut fer que el teu treball destaqui per sobre dels altres, serà la manera de guanyar-te el lloc per al qual sempre has estat preparat. Pots rebre la trucada que esperaves.

Salut

La salut es mesura en absència de dolor, no només físic, també emocional i en el benestar en general. Aquests dies hauràs d'analitzar el moment que estàs travessant i com et trobes.

Escorpió ♏️

Amors

Tens la bona o mala sort d'atreure diverses persones alhora i això vol dir que hauràs de lluitar contra l'arribada de terceres o quartes persones a la teva relació de parella.

Sou

Veuràs com el teu sou s'amplifica en aquests dies que estan per arribar. Rebràs un ingrés que potser no esperaves i això es tradueix en un canvi radical de manera de pensar o de gastar.

Gimnàs

Ha arribat el moment de trepitjar un gimnàs, encara que potser mai no t'ho haguessis plantejat. Necessites més que mai fer un exercici que et provi bé. El teu cos i ment ho agrairan.

Sagitari ♐️

Matrimoni

El final d'un matrimoni no és una cosa per a la qual ningú no estigui preparat, però acaba sent una cosa imprescindible quan la situació es torna límit. Serà millor que comencis a plantejar-te seriosament què és el que necessites per ser feliç.

Finances

Treu la calculadora i comença a fer comptes, aquest final de mes has de treure comptes de forma correcta, sense que res o ningú et distregui. T'adonaràs del que és necessari i d'allò que no.

Salut

Tocarà preparar-se per començar una nova etapa, amb el fred et venen de gust més menjars calents. Serà un canvi radical que hauràs d'adaptar al teu dia a dia durant aquesta setmana. Deixa la forquilla i aposta per la cullera.

Capricorn ♑️

Sexe

Ves amb compte amb les relacions sexuals d'alt voltatge poden donar-te més d'un mal de cap. No només per les postures impossibles, també per uns horaris i unes complicacions que has de tenir en compte.

Hipoteca

Podràs emprendre un pagament significatiu de la teva hipoteca si comences a veure les coses des d'un altre punt de vista. Segur que podràs donar compte d'uns diners de més que et baixaran els teus pagaments.

Cos i ment

Sempre has presumit d'un cos en forma i ara no faràs una excepció. Toca mostrar més que mai fins on estàs disposat a arribar per tenir un cos en perfecta harmonia.

Medicaments

Cuidat amb el qual prens sense recepta mèdica, potser acabes tenint més problemes del que imagines. Aquesta setmana et costarà una mica agafar el son, ull amb el qual utilitzis per ajudar-te a dormir.

Aquari ♒️

Amors

Hauràs tingut molts amors al teu voltant, però mai com el que has hagut de viure aquests dies. Serà un amor que et canviarà per sempre i portes esperant molt temps.

Targetes

Ves amb compte amb les targetes de crèdit, poden ser altament perjudicials per a tu en aquests dies en els quals gastes més del que cobres. Els teus diners s'esfumaran i en pots fins i tot deure més.

Psicologia

La ment juga un paper important en totes les facetes de la teva vida, també en la salut. És la responsable que puguis prendre bones decisions referides al teu cos.

Peixos ♓️

Parella

És un bon moment per trobar parella, si és el que vols, estaràs atraient aquesta persona especial a la teva vida i ho faràs gairebé sense adonar-te'n aquests dies que viuràs.

Treball i diners

Ambdós aspectes de la teva vida, el treball i els diners van plegats, per la qual cosa és rellevant que estiguis preparat per invertir gran part del teu temps en una feina que et proporciona diners.

Salut

Has d'estar preparat per a tot, el bo i el dolent et pots estar sotjant. Espera l'inesperat i no dubtis a donar el millor de tu mateix davant de qualsevol situació.

👉 Amb aquests signes del zodíac, les primeres cites poden ser realment desastroses
 

Aquesta setmana Escorpió rebrà una injecció de sort i de diners, mentre que Sagitari és possible que hagi de demanar un crèdit per arribar al mes següent. La sort es repartirà de forma diferent entre els diferents signes del zodíac.