El setembre és el mes que tradicionalment suposa la tornada a la rutina, tots i cada un dels signes del zodíac miren cap al futur, encara que no tots amb les mateixes perspectives. Per a uns suposarà un inici i per a d'altres un final, pot ser el final de les vacances o el principi d'una nova etapa professional, depèn d'en quina situació s'estigui.

👉 Horòscop setmanal 28 d'agost al 3 de setembre 2023: la lluna plena porta canvis, te'ls expliquem!

 

L'amor i desamor, els diners i els crèdits, i el treball i el lleure, es barregen en una predicció que t'ajudarà a posar en ordre aquest puzle mental en el qual semblarà que les peces van encaixant per moments. L'horòscop t'ajudarà a seguir amb una mica més de fermesa i claredat el futur que t'espera.

Horòscop mensual de setembre 2023

Àries ♈️

Amor

Tens un do per enamorar-te quan menys t'ho esperes. Potser et trobes de ple amb una relació que no esperaves, de sobte. Les dates de Cupido són traïdores.

Crèdits

Ja no és que no tinguis gaires diners al banc, és que bàsicament el que tens són crèdits amb entitats financeres, serà millor que et posis les piles i en comencis a liquidar més d'un, pel teu propi bé, ho necessites.

Feina

Si estàs a la recerca de feina, et trobaràs de ple amb una nova oportunitat trucant a la teva porta.

Taure ♉️

Desamor

El teu aquest mes de setembre serà desamor, deixant enrere una persona que durant massa temps t'ha deixat en una situació complicada. Oblida el passat, ho necessites.

Diners

El teu matalàs de seguretat et salvarà d'aquesta tornada a la rutina que suposa el mes de setembre, per sort tens prou diners per fer front a qualsevol imprevist.

Salut

Cuidat amb els quilos de més, pots acabar tenint més d'un contratemps sense adonar-te'n.

Bessons ♊️

Sexe

Tu no ets gaire de preliminars, passaràs directament a veure com funciones amb una persona que acabes de conèixer al llit. Vigila, perquè ningú no és endeví i encara que ho intentis, aquest mes de setembre no faràs màgia.

Problemes de diners

Les teves finances estan perfectament en fallida, t'encamines cap al desastre i ho fas de tal manera que hauràs de donar més d'una explicació.

Estat físic

Tornaràs de les vacances com si res no hagués passat, amb una o dues talles de més, però amb ganes d'anar al gimnàs cada dia. Només amb el pensament ja cremaràs calories.

Càncer ♋️

Amor

L'amor en la vida d'un Càncer és tan important que et costarà no deixar de pensar en això. El setembre suposa la porta d'entrada a uns canvis sentimentals que podrien beneficiar-te o perjudicar-te, deixa que tot flueixi.

Treball

Ser el primer en arribar a l'oficina l'1 de setembre serà el teu assoliment més important d'aquests dies, després la teva energia anirà decaient a poc a poc, fins a trobar-te de ple amb un greu problema: la desmotivació.

Salut

Cuida el teu coll, acabarà sent el teu punt feble, especialment amb els canvis de temperatura.

Lleó ♌️

Desamor

No serà amor el que cridarà a la teva porta, sinó un desamor que pot acabar materialitzant-se de forma imprevista. Tens una capacitat enorme per afrontar els problemes, però amb temes del cor et costarà.

Targetes de crèdit

Les teves targetes, Lleó, estan en una situació complicada que podria acabar sent la que et deixi el compte corrent gairebé a 0. Serà un problema que hauràs d'afrontar, amb total prioritat.

Salut

Hi ha una part del teu cos que no t'agrada, aquest mes de setembre voldràs afrontar-la i potser sotmetre't a un petit retoc que et convertirà en algú radicalment diferent. Però, tal com van les targetes, potser no és el millor moment!

Verge ♍️

Sentiments a flor de pell

La fredor amb què has afrontat alguns canvis importants en el teu dia a dia canviarà aquest mes de setembre. Estaràs preparant-te per fer un pas important i confessar els teus sentiments.

Nous Projectes

El setembre és un mes de novetats que realment poden situar-te en una posició especial. Podràs cobrar una mica més fent la mateixa feina i això sempre és bo.

Cos i ment

La teva connexió cos i ment és total, podràs materialitzar-lo en una cosa tan important com el sexe, que segur que acaba funcionant d'allò més bé amb la teva parella.

Balança ♎️

Parella

Cap relació de parella no és senzilla i menys si portes temps instal·lat en la rutina. Aprofita aquesta nova època per emprendre noves accions, si de veritat vols que la teva parella funcioni.

Diners al banc

El teu compte corrent seguirà a l'estiu més autèntic, practicant nudisme. No tindràs gairebé res al banc i això es notarà a l'hora de fer qualsevol inversió.

Salut

Els quilos de més de l'estiu et posaran en una situació radicalment diferent en el teu dia a dia. Et miraràs al mirall i és possible que no et reconeguis, cal ser fort o forta, Balança, i afrontar la situació.

Escorpió ♏️

Matrimoni

Sents aquest soroll? Són campanes de casament que faran que et mengis les teves pròpies paraules. Arriba el setembre i amb ell un compromís firmi, sigui un casamentl'arribada d'un nou membre a la família.

Èxit

Estàs anomenat a l'èxit aquest mes, si tens plans per ascendir, és probable que ho aconsegueixis sense gairebé esforç. Tens la sort de cara en qualsevol pla que emprenguis.

Cos

El teu cos està canviant i això no té per què ser necessàriament dolent, sinó més aviat al contrari. Apunta't al gimnàs o intenta fer alguna cosa per mantenir-te en forma, ho necessites.

Sagitari ♐️

Separació

Adonar-te que estàs amb la persona equivocada t'haurà costat el seu temps, però per fi ho tens molt clar. Estaràs ja pensant a trencar amb tot i finalment ho aconseguiràs.

Deutes

Els deutes formen part d'un procés vital contra el qual hauràs de lluitar. T'enfrontaràs a aquest canvi de vida que implica que hagis de gestionar millor les teves finances per aconseguir el que desitges.

Ment

La salut mental és tan important com la física, o més. No serveix de res anar al gimnàs si no cuides els teus pensaments, per la qual cosa serà millor que facis alguna cosa abans que sigui tard.

Capricorn ♑️

Parelles

Aquest mes de setembre no només tindràs una parella, pot ser que en tinguis més i que entri en joc una sobtada manera de veure el món sense filtres. El poliamor existeix.

Comptes

Treu la calculadora i no deixis que ningú t'espatlli el que has de fer. És moment de crear un projecte de 0 amb la teva determinació i forma de treballar.

Físic

Ningú no et guanya en una cursa que realment pot costar-te menys del que esperaves, és qüestió de temps. Dedica alguns dies a entrenar i veuràs com acabes guanyant.

Aquari ♒️

Sexe i fantasia

Deixaràs volar una imaginació desbordada que arribarà amb la lluna plena d'aquest mes. Has de donar més d'una alegria promesa i així ho viuràs a partir d'ara en la teva vida sexual.

Diners

El que guanyes a final de mes ha de servir-te per aconseguir fer realitat tot el que et proposis o no arribaràs a complir amb els teus somnis pendents, cal equilibrar el que guanyes amb el que gastes de forma precisa.

Salut

El mal de peus pot arribar a ser una realitat que et farà replantejar la situació a partir d'ara. Necessites un bon calçat més enllà del preu o de l'estètica.

Peixos ♓️

Cor

El teu cor estarà ocupat per una persona que potser no serà tan a prop com imagines. Toca posar rumb a unes noves direccions que seran les que marquin un abans i un després.

Treball

Has de ser més directe a l'hora de demanar un augment o mai no ho aconseguiràs. Està bé que vulguis quedar bé amb tots. Però tot acaba tenint el seu preu.

Ment

Els llibres electrònics estan a l'abast de tothom, i hi ha obres que t'ajuden a conèixer-te una mica millor. Aprofita aquesta base per anar llegint-ne més i més, la teva ment t'ho agrairà.

🌹 Així és com cada signe del zodíac mostrarà que vol alguna cosa amb tu

 

Els signes afortunats d'aquest mes de setembre seran Escorpió, Verge i Peixos, mentre que tot els sortirà malament, seran Sagitari i Bessons. No demanis diners a un Aquari, segur que no tindrà, és millor apostar per un Balança que ha fet els deures.