L'aplicació de cites Tinder s'ha convertit en la xarxa social més comuna per lligar a través d'internet durant els últims anys. Ofereix accessibilitat, diversitat i transversalitat. Si vols buscar el teu amor, pot ser la xarxa social indicada. Tanmateix, a tothom li ha passat que ens atrau alguna persona que hem vist a Tinder, hem fet ‘match’, però no sabem com començar la conversa ni trobem la frase adequada per iniciar la interacció. Per això, des de la secció d'estiu d'El NacionalLa Gandula, us oferim 10 frases de lligoteig, d'allò més originals, amb les quals pots començar una conversa de Tinder.

📌 6 excursions a menys d'una hora de Barcelona que no t'esperes i et sorprendran per la seva bellesa
 

🚩 Les 5 pitjors 'red flags' que et pots trobar en una cita
 

1— Bon dia, ets un clàssic, perquè ets el que tinc més ganes de veure

Si t'agraden els clàssics, aquesta és la millor frase per utilitzar. Elegància, respecte i emoció en una mateixa frase. Perfecte per atraure la persona amb la qual vols començar el flirteig i mostrar la teva part més emocional. 

2— Hola, ets Rússia? És que se'm fa impossible conquerir-te

Ara, malauradament, Rússia està de moda a causa de la guerra amb Ucraïna. Això no obstant, Rússia sempre ha estat gairebé impossible de conquerir. Ho va intentar Napoleó i ho va intentar l'Alemanya nazi sense èxit. Una lliçó d'història en la mateixa frase, amb la qual pots mostrar les teves capacitats intel·lectuals i d'aquesta forma pots sorprendre amb qui vols començar a flirtejar. 

3— Et desitjo més que una birra en un concert

T'agrada la festa i la cervesa i són una de les teves prioritats més importants de la teva vida? Doncs bé, no hi ha millor forma de començar una conversa de Tinder posant sobre la taula les teves prioritats. 

4— Estàs sol·licitada, trigues a respondre més que la Seguretat social

L'administració acostuma a ser lenta, feixuga i t'hi pots trobar amb problemes cada dos per tres. Una bona mostra és la Seguretat Social, que entre que aconsegueixes demanar cita i vas a l'oficina pots tardar una eternitat a fer els teus tràmits. També acostuma a passar que passin olímpicament de tu. Per evitar això en un flirteig, sempre es pot començar amb aquesta frase. 

5— Ets com la xancla de la meva mare: et veig venir i se m'accelera el cor

Les xancles de la mare sempre han fet por. Sobretot entre els més menuts. El seu colpejament, normalment als dos glutis, pot ser un càstig per un mal comportament i això provoca que, quan veiem una mare amb una xancla, se'ns acceleri el cor. L'acceleració del cor també és habitual quan una persona veu a una altra que li agrada. D'aquí aquesta comparació romàntica, preciosa i nostàlgia. 

6— Soc un mariner que navega sense veles, perquè l’estrella que em dirigeix en la foscor de la nit ets tu

Hi ha molts poetes que han utilitzat el mar com a simbolisme de l'amor. La lluna, l'aigua, la solitud, les estrelles del firmament… Sempre han sigut bons simbolismes per fer referència a l'amor. Fins i tot, hi ha qui hi ha trobat l'amor, tot i la solitud del mariner. Doncs bé, no hi ha millor forma de començar una conversa que dir-li estrella a la persona que t'agrada. 

7— Escolta, em donaràs els diners ja? Que des que t'he vist portes vivint al meu cor sense pagar lloguer

Els lloguers estan més cars que mai i no surt gratis ocupar la propietat privada d'una persona sense pagar un duro. Doncs bé, el mateix passa amb el cor. Una bona forma de dir-li que t'agrada a una persona.

8— Si pogués tenir un superpoder ara mateix, voldria ser capaç de dir-te les ganes que tinc de quedar amb tu

Els superherois i els seus superpoders estan de moda. Si no t'atreveixes a dir el que sents a la persona que has vist al Tinder que t'ha agradat, no hi ha millor forma per a utilitzar-los. 

9— Perdona la meva impuntualitat: m'hauria agradat arribar abans a la teva vida

Tot i que ser impuntual no està ben vist, forma part de la teva vida. La Renfe, el trànsit, que no et soni el despertador… poden ser problemes per a la puntualitat. Tanmateix, sempre va bé demanar perdó. Sobretot, si t'hagués agradat arribar abans a la vida d'una persona. 

10— Veure’t em fa més feliç que el fuet de Vic

Indiscutiblement, el fuet de Vic és el millor fuet de Catalunya i un dels millors d'Espanya. Se'l coneix pel seu sabor intens i la seva textura suau i joiosa. El fuet és mostra de felicitat. Una bona mostra de començar una conversa és mostrant-li que la persona que t'agrada és sinònim d'una gran felicitat.