L'Athletic Club torna a aspirar a jugar la Champions League, i per aconseguir-ho haurà de fer una gran temporada. La idea del club basc és seguir a l'alt nivell que està en aquest inici de curs i mantenir-se en la zona alta de la classificació. I Ernesto Valverde, el seu entrenador, és qui més confia en les possibilitats del seu equip.

A dia d'avui la gran estrella del conjunt basc és Nico Williams, i l'ha de gaudir i aprofitar perquè sembla que acabarà marxant a mitja temporada o a l'estiu del 2024. El mateix que altres grans futbolistes de l'Athletic, que estan a un gran nivell i demostrant que San Mamés els queda molt petit.

Nico Williams  - Europa Press
Nico Williams jugant amb l'Athletic Club / Foto: Europa Press

Iker Muñoz, el desig de l'Athletic

I com que tot apunta que diversos jugadors de l'Athletic acabaran canviant d'aires al final de temporada, el club basc també comença a investigar possibles fitxatges. I tal com informa TodoFichajes, l'Athletic està molt interessat en el fitxatge d'Iker Muñoz.

Es tracta d'un migcentre de només 21 anys que està sent una peça fonamental de l'Osasuna, un equip que també ha fet un gran inici de temporada. Tot i que té contracte fins al 2027, algun gran equip espanyol pagarà la seva clàusula de rescissió per endur-se'l. I l'Athletic és el gran aspirant.

Tot i això, la Reial Societat és el gran rival, un altre equip basc que pretén endur-se la joia de l'Osasuna. Però sigui l'un o sigui l'altre equip, Iker Muñoz també ho té tot de cara per canviar de club. I com que l'acord serà difícil d'arribar, la clàusula serà clau. I el preu de sortida és de 12 milions d'euros per aquest internacional espanyol sub-21.

Gran inici de temporada d'Iker Muñoz

Iker Muñoz està sent una peça clau de l'equip navarrès aquesta temporada, on ja ha jugat un total de 426 minuts repartits en 7 partits. A més, va fer un gol contra el Getafe. Però el més destacat de tot és que pràcticament ho ha jugat tot i és un dels futbolistes intocables a l'Osasuna.

Però encara que Valverde estigui disposat a pagar la clàusula d'Iker Muñoz i endur-se'l cap a l'Athletic, com també s'ho està plantejant la Reial Societat, el cas és que cap fitxatge encara no està fet. Iker Muñoz ha de seguir rendint al seu millor nivell durant la temporada perquè aquest interès segueixi present i, fins i tot, aparegui algun club amb més prestigi.