L'escàndol pels positius de coronavirus del Fuenlabrada segueix portant cua. Aquest dijous, la Cadena COPE va avançar que Javier Tebas s'està plantejant abandonar el càrrec de president de la Lliga perquè la situació l'ha afectat profundament.

Dimecres passat, el Consell Superior d'Esports (CSD) va carregar amb duresa contra el president de la Lliga, i és que el seu fill és el secretari del consell d'administració del Fuenlabrada, fet que evidentment ha despertat suspicàcies de manera generalitzada. El club madrileny, al cap i a la fi, és el gran beneficiat del brot del virus al seu propi equip, mentre que l'Elx, el Rayo Vallecano o fins i tot el Girona s'han vist perjudicats en major o menor mesura per l'ajornament del partit que els 'azulones' havien de jugar al camp del Deportivo.

fuenlabrada avio europa press

Els jugadors del Fuenlabrada van viatjar a La Corunya / Europa Press

A aquest fet cal sumar-hi que Tebas va demanar 130.000 euros al Fuenlabrada per assessorar-lo jurídicament fa només dos anys, quan els madrilenys encara jugaven a Segona B.

Tot plegat, sempre segons la COPE, ha provocat que el màxim mandatari de la Lliga hagi quedat tocat anímicament i es plantegi deixar la presidència perquè el cas "esquitxa la seva família".

El fill es defensa i dispara

Paral·lelament, Javier Tebas Llanas, fill del president de la Lliga i assessor jurídic del Fuenlabrada, ha defensat el club madrileny i ha acusat el CSD i la RFEF de no protegir els jugadors de Segona B i Tercera.

En un fil a Twitter, el fill de Tebas apunta que alguns dels seus clients -els que militen a Tercera- saltaran a la gespa havent-se fet un únic test ràpid de sang, de baixa fiabilitat i dut a terme fa una setmana. 

Tebas júnior defensa que el Fuenlabrada va dur a terme tests PCR d'alta fiabilitat diàriament i va aïllar immediatament els positius, mentre que a Tercera, per culpa de la RFEF, els jugadors "viatgen atapeïts i surten a jugar-se la salut sense test".

L'assessor, a més, considera que les crítiques al Fuenlabrada són "desproporcionades, injustes roïnes i altament sospitoses".