Carlo Ancelotti continua comptant amb Aurelien Tchouameni i amb Dani Ceballos. Malgrat que cap dels dos no ha tingut continuïtat durant les últimes setmanes, podran disposar de minuts en els mesos que queden per finalitzar la temporada. El cas del francès és totalment lògic, ja que va costar 100 milions d'euros, i en el Reial Madrid no poden permetre's el luxe de prescindir d'un jugador que va suposar una inversió tan elevada a l'estiu.

Per part de l'internacional espanyol, costa entendre els motius que han portat 'Carletto' a deixar-lo constantment a la banqueta. Perquè sempre que ha saltat al terreny de joc ha rendit a un nivell sublim, i en ocasions ha estat el millor del partit. Encara que molts mitjans assenyalen que la seva pèrdua d'importància es deu al fet que finalitzi contracte al juny, i ara per ara no hi hagi acord per renovar. I els rumors que el col·loquen en l'Atlètic de Madrid poden passar-li factura...

No obstant això, de moment és un més de la plantilla, i jugarà quan l'italià el consideri necessari. Al contrari que Eden Hazard, que està totalment sentenciat, i té molt complicat tornar a vestir-se de curt. Ningú no té dubtes que abandonarà el Santiago Bernabéu quan s'inauguri el mercat de transferències, o almenys això és el que intentarà Florentino Pérez, que està cansat del '7.'

Continua sense aportar res, i quan ha saltat al terreny de joc ha continuat passant desapercebut. Ancelotti s'ha rendit, i no li ha donat oportunitats en tot el 2023. I juntament amb l'ex del LOSC Lilla i del Chelsea, també n'hi ha uns altres quatre assenyalats que no semblen tenir espai en les rotacions, i per tant són candidats a fer les maletes, començant per Jesús Vallejo i Álvaro Odriozola. Ambdós han estat notificats sobre això, i han de trobar una nova destinació.

El mateix s'aplica amb Lucas Vázquez, que ha baixat considerablement el seu nivell en comparació amb anys anteriors, i ja ni tan sols és un revulsiu interessant.

Mariano Díaz, una marxa assegurada

Encara que l'únic futbolista que no seguirà al Madrid al 100% és Mariano Díaz, a causa que finalitza contracte al juny. No hi ha cap opció que Florentino Pérez li ofereixi renovar, i no hauran de molestar-se a trobar un comprador.

Fins que arribi el dia del seu comiat, l'hispanodominicà sap al que s'enfronta: viure eternament assegut.