En el Reial Madrid ja fa temps que van donar per perdut a Eden Hazard. El mitjapunta belga, que no fa tant temps era considera el tercer millor jugador del món, després de Messi i Cristiano Ronaldo, és una ombra del que va brillar en el Chelsea i pel qual el Reial Madrid va pagar 115 milions d'euros. Hazard ja va començar malament la seva etapa en el club blanc, ja que en la pretemporada del 2019 ja van aparèixer imatges d'ell en les quals se li veia fora de forma, amb sobrepès. A tot això van seguir les lesions, amb recaigudes, que en alguns casos van ser atribuïdes que el jugador no estava en el seu millor estat físic.

Lluny de fugir dels mites sobre el seu estat de forma, Hazard no va dubtar a fer broma sobre això, participant en una campanya publicitària en la qual se li veia embogint davant d'unes hamburgueses. Fins i tot el Rei Felip de Bèlgica, en una trobada amb Hazard, va fer broma sobre això. "No mengis massa hamburgueses, eh," li diu el monarca. "Clar, amb patates. Això és bàsic", li respon Hazard entre rialles.

Eden Hazard Reial Madrid / Foto: EFE
Eden Hazard, en un partit del Reial Madrid / Foto: EFE

Hazard i la seva passió per les hamburgueses

La llegenda de Hazard com a jugador poc esportista sorgeix en el 2012, quan el belga va decidir anar a celebrar el seu fitxatge pel Chelsea amb Mavuba, company seu al Lilla, un dia abans d'un partit. "Decidim anar a prendre alguna cosa i se'ns va escapar de les mans. Al matí següent, Eden encara estava borratxo. No va dormir, va beure tota la nit i va fer un hat-trick en trenta minuts", va explicar temps després Mavuba. La història mai no ha estat admesa per Hazard que, en canvi, no dubta a acceptar una altra de les llegendes que circulen sobre ell. El 2011, en un partit entre Bèlgica i Turquia, el jugador va aprofitar que va ser substituït en el minut 60 per anar-se'n amb uns familiars a menjar-se unes hamburgueses. L'acte va arribar a orelles del seleccionador, Georges Leekens, que el va sancionar sense jugar els dos pròxims partits.

"La salsa d'aquesta hamburguesa era la meva preferida... Encara li demano a la meva mare que em porti de tant en tant a Londres. Vaig cometre una estupidesa. La història de l'hamburguesa... Encara riem. És el que em va convertir en llegenda de la selecció", va confessar Hazard anys després en una entrevista a RTBF.

Hazard, a Segòvia a menjar garrí

I ara, a Madrid i fora dels plans de Carlo Ancelotti, Eden Hazard no amaga la seva passió pel menjar. Dilluns passat, un dia després del Clàssic contra el Barça i dia festiu a Madrid, el belga es va desplaçar fins a Segòvia, al Mesón de Cándido, per degustar el mític garrí de Segòvia.

El belga no només no es va amagar, per evitar la crítica que, com era obvi, anava a rebre, sinó que no va dubtar a fotografiar-se amb els responsables de la prestigiosa fonda. "Mireu qui ha menjat avui al Mesón de Cándido! Gracias Hazard, jugador del Reial Madrid, per apropar-te a provar el nostre garrí". Com era d'esperar, la fotografia no ha fet gràcia en el Reial Madrid, on cada vegada tenen més clar que l'estiu que ve no podran traspassar un Hazard que cada dia que passa té un valor inferior al mercat.