Jude Bellingham, objectiu priorotario del Reial Madrid per a la pròxima temporada, està cada dia més a prop de fitxar pel Liverpool. El conjunt red està disposat a pagar els 150 milions d'euros que demana el Borussia Dortmund, mentre que el jugador, que és al 50% entre el Madrid i el Liverpool, ja veu amb bons ulls aterrar en Anfield Road.

El Reial Madrid no vol pagar 150 milions, per la qual cosa l'única opció que té és afegir jugadors en l'operació. Al Dortmund li van bé els diners, òbviament, però acceptaria de bon grat una quantitat més baixa si a canvi podria incorporar a algun jugador de nivell. I els dos noms que els alemanys han posat a sobre de la taula són Brahim Díaz i, especialment, Rodrygo Goes.

Bellingham Dortmund celebrant gol / Foto: EFE - Ronald Wittek
Bellingham, celebrant un gol amb el Borussia Dortmund / Foto: EFE - Ronald Wittek

Rodrygo i Brahim, per Bellingham

Florentino Pérez, doncs, ha de decidir. Al principi, Rodrygo Goes és intransferible, mentre que el pla és recuperar Brahim Díaz, que ocuparia el buit que deixarà Marco Asensio com a fons d'armari de nivell. El dubte és que Rodrygo no deixa de ser un jugador suplent que la temporada que ve continuarà ocupant un seient a la banqueta. El brasiler és un jugador important per a la rotació, però no és titular, mentre que la seva sortida serviria per tancar el fitxatge d'un jugador que aspira a ser dels millors del món a curt termini.

El Reial Madrid valora Rodrygo Goes en 60 milions d'euros, mentre que Brahim té un cost de 30. En el club blanc creuen que posant 50 milions d'euros a sobre de la taula més els dos jugadors, el Borussia Dortmund desestimaria els 150 milions que ofereix el Liverpool, ja que aconseguiria dos fitxatges que augmentarien molt el nivell de la seva plantilla.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: EFE

A Anglaterra ja el veuen a Anfield Road

Mentrestant, a Anglaterra donen pràcticament tancat el fitxatge de Belingham pel Liverpool. L'acord entre els clubs està molt avançant, mentre que el jugador ja hauria assumit el seu retorn a la Premier League. "Tenim idea d'on pot anar Bellingham, veritat Jamie?", li va dir rencientemente, en directe, Thierry Henry a Jamie Carragher, excapità del Liverpool. "Amb sort. Creuem els dits", va respondre l'exjugador red.

"M'encantava la forma en què Gerrard solia jugar. Stevie tenia alguna cosa que ell sol tenia la capacitat d'agafar al seu equip i que tots juguessin millor. Si parlem d'aquesta qualitat, Bellingham, si va a aquest equip que tots sabem que estimes, pot tenir l'impacte que tenia Gerrard", va afegir Henry. "El que m'agrada d'ell és la forma en què sempre vol la pilota, mai no s'amaga si ha de defensar o atacar. Ell pot fer el que vulgui en aquest moment i tots sabem que és per això per la qual cosa molts equips el volen. És molt complet", va concloure.