El Barcelona Open Banc Sabadell 2024 continua sumant tennistes que confirmen la seva assistència al torneig, que podria tenir un quadre ple d'estrelles, potser el millor de la història si es continuen apuntant els millors tennistes del món. L'últim gran referent a confirmar la seva presència a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona (RCTB) és Stefanos Tsitsipas. El tennista grec repeteix al torneig barceloní i no falla des del 2018.

Stefanos Tsitsipas, nova estrella confirmada per al Barcelona Open Banc Sabadell 2024

Així doncs, Tsitsipas serà un dels grans reclams del Barcelona Open Banc Sabadell d'aquest any. Tres vegades finalista, encara no ha guanyat el torneig català. El grec va perdre contra Rafa Nadal als anys 2018 i 2021, a més de també sumar una derrota a la final contra Carlos Alcaraz de la temporada passada.

Tsitsipas, tot i que ara mateix es troba en el número 11 del rànquing ATP, aspira a ser novament protagonista a les pistes de terra batuda de Barcelona. I així es complirà el seu desig de continuar sent un tennista molt estimat al RCTB, ja que en més d'una ocasió ha assegurat que "és un dels meus tornejos favorits".

Un Barcelona Open Banc Sabadell 2024 ple d'estrelles

Però aquesta presència de Tsitsipas no és la més destacada, ja que en el primer lloc es troba el retorn de Rafa Nadal. Però és que Carlos Alcaraz, el vigent defensor del títol, també jugarà a Barcelona, igual que Andrey Rublev, l'actual número 5 del rànquing ATP.

I això no és tot, ja que en les properes setmanes es podrien confirmar encara més tennistes entre els millors del món. Tsitsipas és l'última gran alegria, però s'espera que no sigui la definitiva. De moment, està quedant un gran quadre al torneig barceloní.

I segur que abans de l'inici del torneig hi hauran més alegries. Però el que està garantit és un gran espectacle del proper 13 al 21 de abril, en què a més també se celebrarà el 125è aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona. Un any especial per al tennis català i també a les pistes de terra del RCTB. Història, nostàlgia, present i també molt futur a la capital catalana.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!