Un grup de sòcies i socis del Barça reaccionen en l'anomenat cas Neymar 2, que tindrà lloc a l'Audiència Nacional. L'acció dels aficionats culers ha estat personar-se en el procés amb la finalitat de "protegir el club". I el primer pas ha estat presentar un escrit per personar-se en el procediment judicial.

Els socis, sota el paraigües de Defensem FCB, pretenen que no es torni a repetir un pacte de conformitat entre les acusacions i les defenses del Barça, Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, tal com ja va passar en cas Neymar 1. Aleshores es va acordar l'exoneració dels dos màxims representants del club, però es va condemnar l'entitat d'haver comès dos delictes fiscals per primera vegada en la història.

Amb aquest precedent, el grup de sòcies i socis volen "prendre precaucions per evitar un nou pacte entre les parts". A tot això, volen evitar sigui com sigui una nova condemna penal per al club i evitar que pel fet de ser reincident, s'eviti el mal major que "podria tenir conseqüències tan greus com fins i tot la dissolució de l'entitat".