Esperança per a Fernando Alonso i per als alonsistes. El pilot asturià, que semblava que tindria un 2024 ple de decepcions amb el seu Aston Martin, mica en mica va rebent bones notícies i ara recupera les bones sensacions en uns primers dies de l'any en els quals la fàbrica britànica està treballant molt per recuperar el terreny que semblava perdut.

Fernando Alonso genera il·lusió

Fernando Alonso no es dona per vençut i si fa uns dies tothom creia que la 33 ja es podria anar acomiadant, ara sembla que cada vegada és més a prop. Les últimes proves al simulador confirmen la millora de l'Aston Martin, que pot ser la gran sorpresa de l'inici de temporada. Més o menys com ho va ser l'any passat.

Fernando Alonso saludando / Foto: EFE
Fernando Alonso saludant / Foto: EFE

Alonso va provar el passat dijous el simulador amb el nou AMR24, el cotxe que l'haurà de portar a fer una gran temporada. I s'han anat contrastant totes les dades que confirmen el bon desenvolupament del cotxe. "El primer dia de tornada al cotxe i a la fàbrica, estar molt concentrat vol dir que cal posar una dedicació total en el que fas, estar units ara i també enviar un missatge a tots els que som aquí per treballar 24 hores, 7 dies a la setmana i estar preparats per a la nova temporada. Tots estan fent el 100%", ha afirmat Alonso.

Però això no ha estat tot perquè el pilot asturià apunta que "la temporada 2023 va ser increïble i la del 2024 serà fins i tot millor". Unes paraules esperançadores que confirmen les bones sensacions que hi ha dins d'Aston Martin. Alonso vol tornar a guanyar i la victòria 33 està més a prop.

Tots els equips de Fórmula 1 milloren els seus monoplaces

Però ara totes aquestes bones sensacions s'hauran de confirmar sobre l'asfalt. De moment, des d'Aston Martin confien en una notable millora del seu monoplaça que, fins i tot, els situaria per davant del Red Bull de Max Verstappen. Però fins que no arribin tots els monoplaces al seu debut de pretemporada no es podrà dir gaire més sobre les diferències entre ells.

A banda d'Aston Martin, la resta d'equips també estan treballant a contrarellotge per tenir uns cotxes competitius i capaços de portar els seus pilots a aconseguir victòries i per disputar el Mundial de F1. En els propers dies sortiran més novetats, però Fernando Alonso és molt optimista.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!