Quique Setién no renuncia al càrrec d'entrenador del Barça però és conscient que podria tenir les hores comptades a la banqueta culer. En la roda de premsa posterior a la derrota contra l'Osasuna i a la consecució del títol del Reial Madrid, el tècnic càntabre ha deixat clara la seva postura. "Sóc el màxim responsable, però estic capacitat (per seguir al club) i tinc la mateixa energia que el primer dia. Estic convençut que serem un equip diferent i amb una actitud màxima. Afrontarem la Champions amb les màximes garanties. Fins aquí puc controlar", ha dit.

A la pregunta sobre si seria l'entrenador del Barça en el partit de tornada de vuitens contra el Nàpols, però, Setién ha reconegut que no ho sap. "Hem de fer autocrítica. Si no millorem, ens costarà molt qualsevol cosa, no només la Champions. Hem intentat millorar. Hi ha coses que ens han costat, però també n'hi ha d'altres que hem fet bé. Al final, tot es redueix a l'encert", ha afirmat.

La Lliga s'ha escapat i Setién, tot i que ha fet certa autocrítica, s'ha limitat a destacar el gran nivell mostrat pel Madrid. "La sensació és trista, de frustració. La derrota és absolutament injusta. Haver perdut la Lliga potser no, hem perdut punts que hauríem d'haver guanyat per seguir el ritme del rival. No m'esperava que guanyés tots els partits", ha dit.

"Hem tirat deu córners, si marquem en un d'ells, potser no perdem. És veritat que hem de fer autocrítica, hem de millorar coses, però també hem fet coses bé. No ho tiraria tot per la borda. Hem perdut la Lliga, però ara tenim uns dies de descans i segur que l'equip vindrà net per afrontar un torneig nou amb optimisme", ha sentenciat.