Se'n va un dels jugadors més transcendents dels últims anys i de la història del Reial Madrid. Sergio Ramos ha decidit marxar del club blanc per emprendre una nova aventura i aquest dijous al migdia s'ha celebrat el seu comiat a la Ciutat Esportiva de Valdebebas i la posterior roda de premsa.

"No era un problema econòmic"

"Mai he volgut marxar del Reial Madrid, sempre he volgut continuar. Després de la Lliga del confinament, el club em va oferir l'oportunitat d'ampliar el meu contracte, però per la Covid es va anar deixant al marge. Arribats a aquests últims mesos, el club em fa una oferta d'un any amb rebaixa de sou. Els diners mai van ser un problema, el president sabia de la meva boca que no era un problema econòmic, era d'any, m'oferien un any i jo volia dos, era continuïtat per a la meva família. En les últimes converses vaig dir que acceptava i em diuen que ja no hi ha oferta. Se'm comunica que encara havent donat l'ok a l'última oferta que hi havia sobre la taula se'm comunica que té data de caducitat tenint contracte fins al 30 de juny i jo no m'havia assabentat. Em va sorprendre", ha assegurat a la roda de premsa.

"Es tanca una etapa meravellosa"

Acompanyat de tota la seva família, Ramos s'ha emocionat mentre recordava la seva etapa com a madridista. 671 partits, 101 gols i 22 títols el posicionen com una llegenda al Madrid i l'andalús ha assegurat que "tornarà". "Ha arribat el moment, un dels més difícils de la meva vida, ha arribat el moment d'acomiadar-me del Reial Madrid. Vaig arribar de la mà del meu pare...", ha detallat Ramos fins que ha arrencat a plorar.

"És inevitable emocionar-se, vaig arribar com un nen i me'n vaig amb una família meravellosa. M'hauria agradat acomiadar-me al nostre estadi, al Santiago Bernabéu. Gràcies al Reial Madrid, us portaré sempre al meu cor. Es tanca una etapa meravellosa, única a la meva vida, res ho igualarà, i s'obre una etapa d'il·lusió i de futur amb moltes ganes de voler demostrar el meu millor nivell molts anys i de poder afegir al meu palmarès algun títol més. Moltes gràcies a tots. Això és un fins aviat perquè tornaré", ha expressat. 

Es desconeix el destí de Ramos, es parla del PSG o el Manchester City, però amb el comunicat d'aquest dimecres s'acaba un serial que venia de llarg. El Madrid li va fer una oferta d'un any més i una rebaixa del 10% del seu sou, mentre que el defensa volia que fossin dues temporades. Ramos ha descartat tornar al Sevilla i ha negat rotundament qualsevol vinculació amb el Barça, com era d'esperar.

Florentino: "Aquesta serà sempre la teva casa"

Per la seva part, el president del Madrid, Florentino Pérez, ha acomiadat Ramos com una "llegenda". "No és un dia fàcil, han estat molts anys amb el Sergio. Han transcorregut 16 anys i has traçat una de les trajectòries més espectaculars de la història del nostre club. Vas arribar gairebé sent un nen i em sento enormement orgullós del que has conquerit. Ets una de les grans llegendes del Reial Madrid. Gràcies per defensar l'escut i la nostra samarreta. Seràs sempre un dels nostres grans capitans. Avui tots els madridistes i jo especialment et donem les gràcies per haver engegantit la llegenda del club i sigui més admirat al món. Et desitjo que siguis feliç i que sàpigues que aquesta serà sempre la teva casa", ha manifestat.

Ramos se'n va amb un palmarès envejable: 4 Champions, 4 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d'Europa, 5 Lligues, 2 Copes del Rei, 4 Supercopes d'Espanya.

 

Imatge principal: Sergio Ramos, emocionat / Reial Madrid