Sergio Ramos marxa del Reial Madrid per la porta del darrere. El capità blanc s'ha acomiadat de la seva afició en un acte on la tensió amb Florentino Pérez es podia tallar amb un ganivet i on es veia clarament en la cara de pomes agres de la seva dona Pilar Rubio. Enrere queden un munt de partits, de títols i de moments inoblidables. Pels aficionats del conjunt blanc? Probablement. Però especialment per tota la resta. Perquè Sergio Ramos, a banda de bons moments damunt la gespa, ha regalat moments impagables fora d'ella.

ramos se va

Sergio Ramos / Real Madrid TV

Amb l'adeu de l'andalús marxaran de Madrid algunes de les aberracions més surrealistes que ha parit mai cap celebrity en aquest país. Amant (?) de la moda, la seva vocació per donar la nota i passar-se de frenada amb l'objectiu de ser el més modern del barri ha provocat moltes visites a l'oculista en diferents persones després de veure-li segons quins modelets. Perquè alguns look feien de molt mal mirar. Aquí en va una tria. Preparin el col·liri. Des del vestit blanc Corrupción en Miami que va lluir abans de signar pel Madrid fins el look SuperMario Bros., la llista d'atemptats al bon gust és llarga:

look ramos1

Look 'Corrupción en Miami'

look ramos2

Look 'Mario Bros'

look ramos3

Look 'Jesucrist'

look ramos 4

Look 'Españoles mucho españoles y muy españoles'

look ramos5

Look 'Peaky Blinders'

look ramos6

Look 'Escac i mat'

look ramos 7

Look 'Mambo n. 5'

És clar que frec a frec amb els seus looks, el que ha deixat anar per la boca, sovint, ha estat de vergonya aliena. Les barbaritats de Ramos ja formen part de la història dels mems. Per exemple, quan va parlar de quin esport practicaven els seus amics...:

Quan li va caure una copa en una celebració en autocar pels carrers de Madrid...:

Quan es va ofendre amb una resposta en català de Gerard Piqué en una roda de premsa de la selecció espanyola...:

Quan, en unes eliminatòries de la Champions l'any 2011, va dir davant les càmeres de TVE: “El hecho de que se hayan ido los 3 puntos deja un sabor agridulce”. O quan va perpetrar allò de "No sé quién es Naranjito, pero me lo imagino... ¿Johan Cruyff?". Doncs no, Sergio. Naranjito era la mascota del Mundial d'Espanya '82... El trobarem a faltar.