La continuïtat de Sergio Ramos en el Paris Saint-Germain encara no està descartada. Encara que tots els camins apuntaven a la mateixa direcció, una sortida en el pròxim període de transferències, tot ha patit un gir radical. I malgrat la sortida de Christophe Galtier de la banqueta, que ha estat qui ha apostat per l'andalús com una peça indispensable en els esquemes, Nasser Al-Khelaïfi pot optar per oferir-li un nou document de treball.

D'aquesta manera evitaria que es marxés gratis en un mes, quan finalitza el seu actual vincle. Encara que la incorporació de Milan Skriniar des de l'Inter de Milà estigui totalment tancada, i a l'internacional eslovac es pugui sumar un altre central com Gonçalo Inácio, del Sporting de Portugal, encara hi ha espai a la plantilla per a l'ex del Sevilla i del Reial Madrid. La seva experiència és molt valuosa, i a més ha deixat enrere els constants problemes de lesions que el van perseguir.

Per part del campió del Mundial de Sud-àfrica, dona prioritat a l'opció de quedar-se en el Parc dels Prínceps, per a així no haver d'abandonar Europa. Confiava a poder rebre propostes molt interessants d'altres conjunts 'top' que li garantissin continuar disputant la Champions League, però s'ha trobat que únicament li han arribat anomenades d'entitats de l'estranger, sobretot, des del Japó, Qatar, l'Aràbia Saudita i els Estats Units.

Ramos no desitja traslladar-se a un altre continent, i veient que el PSG és l'única alternativa que té ara mateix, està disposat a fer un sacrifici per romandre a la plantilla. I Al-Khelaïfi li exigeix que accepti una important rebaixa a la seva fitxa, que ara mateix és de 12 milions d'euros nets a l'any, una quantitat que no tenen interès a continuar pagant-li. Si no vol marxar, haurà d'assumir un descompte de gairebé el 50%.

A priori, li proposaran un sou d'una mica menys de vuit 'quilos' nets, comptant fixos i variables. Sergio haurà de donar una resposta en un període inferior a 15 dies.

Kylian Mbappé, l'aliat de Ramos al vestidor

Un dels principals responsables de la possible ampliació de Ramos, per no dir el gran culpable, és Kylian Mbappé, amb qui té una fantàstica relació personal. I per això, el davanter de 24 anys hauria sol·licitat a Al-Khelaïfi que retingui Sergio al vestidor.

Si això acaba succeint, li haurà de donar les gràcies a l'astre francès.