Rodrygo carrega amb el Reial Madrid per endur-se els tres punts de Sevilla (1-2). Tot i començar perdent des del minut 3, un doblet del brasiler ha servit als merengues per remuntar a domicili.

Rafa Mir agafa el Reial Madrid adormit

Podia semblar un mer partit de tràmit, però no es pot oblidar que el conjunt merengue es juga el subcampionat de Lliga i el Sevilla, encara que no depèn de si mateix, culminar un segon tram de temporada perfecte i entrar a Europa. No obstant això, Mendilíbar jugava d'inici amb diverses cares menys habituals perquè el pròxim dimecres té la gran final de l'Europa League davant la Roma.

El tècnic biscaí reservava peces com Ocampos, En-Nesyri, Suso o Badé per la cita amb la seva competició fetitxe, però no tardava a deixar clar que també vol la setena plaça ja al minut 3. Després d'un inici molt intens del conjunt andalús, Rafa Mir presentava l'interior del peu sobre una pilota morta dins l'àrea per enviar-la a l'escaire de Courtois.

Rafa Mir Manu Bueno Sevilla Real Madrid / Foto: EFE
Rafa Mir i Manu Bueno, en la celebració del primer gol del partit / Foto: EFE

Rodrygo es redimeix en un error de Bono

Sense Benzema ni Vinicius, el Reial Madrid no acabava de trobar la fórmula per inquietar el Sevilla. L'únic dels seus agitadors habituals avui disponible era Rodrygo Goes, però el brasiler, en la primera arribada merengue del partit, ha fallat un gol cantat al segon pal després d'un servei en safata de plata de Lucas Vázquez.

Semblava que l'imponent aiguat previ a l'enfrontament havia mullat la pólvora del brasiler, però l'ex del Santos ha pogut redimir-se en un error de Bono. Després que Lamela cometés una falta evitable a la frontal de l'àrea, Rodrygo ha tractat de sorprendre Bono xutant al seu pal, trobant la sort en la típica passa que fan els porters cap a darrere de la barrera. El marroquí, batut, no ha pogut reaccionar al colpejament sec de Rodrygo, que no anava excessivament col·locat.

Rodrygo Alaba gol Sevilla Real Madrid / Foto: EFE
Rodrygo i Alaba, celebrant el gol de l'empat durant el Sevilla-Reial Madrid / Foto: EFE

Rodrygo torna a liderar el Reial Madrid

El de l'empat es tractava del segon xut a porta dels d'Ancelotti en tot el partit i amb aquesta fluixa estadística marxarien al descans. Mentrestant, en els primers 45 minuts, el Sevilla ha provat sort en 8 ocasions, topant-se en una d'elles amb la fusta en un gran xut d'Erik Lamela.

El ritme del partit no estava essent precisament trepidant i a partir de la represa tampoc ho ha estat. El Sevilla aguantava en bloc les possessions del Reial Madrid i només algunes accions individuals del Sevilla semblaven poder desestabilitzar l'empat. Ha estat aleshores quan l'home millor dotat tècnicament sobre la gespa, Rodrygo, ha fet una obra d'art per culminar la remuntada.

Celebración gol Sevilla Real Madrid / Foto: EFE
Futbolistes del Reial Madrid, celebrant un gol / Foto: EFE

Després d'un córner a favor del Sevilla i d'un seriós desajust quan el Reial Madrid ha sortit al contracop, Luka Modric ha deixat sol en l'u contra u el brasiler, que amb una gran finta sobre Gudelj i una calma admirable, ha fet el seu segon gol del partit amb una passada a la xarxa. Poca cosa més passaria en el duel. Només una entrada salvatge de Marcos Acuña sobre Ceballos que li ha deixat el segell dels seus tacs al turmell.

El subcampionat, més a prop

I amb la victòria final del Reial Madrid, l'equip blanc només ha de sumar més punts que l'Atlètic de Madrid en la darrera jornada per acabar sent subcampió. Mentrestant, el Sevilla pràcticament s'acomiada de les seves opcions europees de cara a la pròxima temporada, amb la drecera, això sí, de participar en la Champions si guanya la seva setena Europa League el dimecres.