La incorporació de Jude Bellingham al Reial Madrid és imminent. L'anunci oficial és qüestió de dies, i pot produir-se aquesta mateixa setmana, ja que Florentino Pérez vol deixar tot tancat com més aviat millor. Per això ha començat les negociacions amb el Borussia Dortmund per acabar d'aclarir els últims detalls que queden per resoldre's, i el cost final de l'operació serà proper als 130 milions d'euros, sense comptar amb els pagaments per variables.

De manera que el Santiago Bernabéu es convertirà en la destinació de l'astre anglès, un dels joves jugadors més cotitzats del planeta, i que tenia múltiples ofertes d'altres conjunts. Evidentment, la seva arribada tindrà conseqüències, i és que hi haurà dos futbolistes que no continuaran a les ordres de Carlo Ancelotti. El primer és Dani Ceballos, que passarà a tenir un paper encara més secundari, i per això prefereix dir adeu.

Finalitza contracte el proper 30 de juny, i encara que la intenció del president era arribar a un acord per renovar, l'ex del Betis i de l'Arsenal ha decidit que no desitja firmar un nou vincle. Ha arribat a la conclusió que el millor que pot fer és marxar a un equip on li garanteixin tenir la continuïtat i la regularitat que necessita, i opina que ha estat tractat de forma injusta per 'Carletto', que ha deixat de donar-li minuts sense cap motiu aparent.

Si en aquests moments l'internacional espanyol ja està descontent pel seu rol, amb l'aterratge de Bellingham les coses únicament aniran a pitjor. I la situació d'Aurelien Tchouaméni no és gaire millor, ja que també s'ha vist relegat a la suplència, quan li havien garantit que seria una peça indispensable al Madrid. Per això va rebutjar la resta de propostes que va tenir l'estiu passat, quan va deixar l'AS Mònaco, i va aterrar a la capital d'Espanya.

Amb la venda de Casemiro al Manchester United confiava a jugar-ho tot, però s'ha trobat amb un panorama desolador.

Tchouaméni pensa a sol·licitar el traspàs

I això ha provocat que Tchouaméni estigui meditant sol·licitar ser traspassat. Bellingham arribarà per treure-li el lloc, i a més està Eduardo Camavinga, que a partir del pròxim curs deixarà de ser utilitzat com a lateral esquerrà, per tornar al centre del camp.

Florentino Pérez haurà d'intentar convèncer el gal perquè tingui paciència, i accepti quedar-se al Madrid. Però si arriba una bona oferta, que permeti recuperar la inversió realitzada, hauran de valorar si és convenient obrir-li les portes...