La Reial Federació Espanyola de Futbol ha presentat aquest dilluns la samarreta que el combinat nacional lluirà a l'Eurocopa que tindrà lloc el pròxim estiu en diverses ciutats del continent. Si no hi ha sorpreses, la Selecció espanyola estrenarà la nova indumentària aquest divendres a l'Estadi Ramón de Carranza de Cadis, on els de Robert Moreno s'enfrontaran a Malta.

El nou disseny servirà per deixar enrere la samarreta "republicana" de la selecció -tenia una franja morada i vertical en un dels costats- però no per apagar les veus crítiques. La samarreta d'aquest 2019 conserva les tres franges grogues de les espatlles però en canvi innova en l'estampat de la part frontal, que en aquesta ocasió serà a quadres. El coll és ample i d'un únic color, el vermell.

Els quatre quadrats de diferents tonalitats que conformen l'equipació han generat polèmica, i és que certament recorden l'estampat del transport públic de Barcelona o les rajoles d'una terrassa. En qualsevol cas, qui la vulgui comprar haurà de pagar 89,95€.