Màxima tensió a la junta directiva del Barça. Aquest divendres ha tingut lloc una reunió extraoficial entre els dirigents del club encapçalada pel màxim responsable de l'entitat, Josep Maria Bartomeu, per tal d'abordar la crisi digital viscuda aquesta setmana.

Un dels assumptes que s'hi han debatut, i amb més força que mai, és una possible convocatòria d'eleccions. Segons Catalunya Ràdio, durant aquest divendres, dos vicepresidents de l'entitat, Emili Rousaud i Jordi Cardoner, han trucat a la resta de directius per tal d'incentivar-los a forçar la dimissió del president Bartomeu.

emili rousaud @FCb

FCB

Diverses informacions apunten que en les darreres setmanes l'actual president blaugrana hauria perdut molta credibilitat entre els membres de la junta, especialment després que aquest es negués a destituir Jaume Masferrer, responsable de l'escàndol d'I3 Ventures.

La iniciativa que Cardoner i Rousaud haurien dut a terme per tal d'aconseguir el cap de Bartomeu és especialment cridanera, i és que Rousaud, actualment vicepresident institucional, estava cridat a ser el candidat continuista de la junta als comicis de 2021.

En qualsevol cas, cap decisió no tindrà validesa de manera oficial fins a la reunió extraordinària que la junta celebrarà dijous vinent.