Nicestream, I3 Ventures i Josep Maria Bartomeu. Aquests són els principals protagonistes de l'informe​ que ha difós la SER i que desacredita el Barça.

Un pagament d'aproximadament un milió d'euros perquè l'empresa contractada fes informes de la reputació del Barça a la xarxa i també crear estats d'opinió.

El document publicat, de 35 pàgines, és l'informe de la primera quinzena de maig del 2019. En ella es pot observar una anàlisi detallat per dividir i assenyalar els comptes a la xarxa que són més favorables al president Bartomeu i també els que l'ataquen més.

En elles es troba un apartat que xifra, per exemple, en un 29%, el percentatge que demana la dimissió del president blaugrana, reconegut amb les sigles JMB. També comptabilitzen, en un altre cas, la demanda a la xarxa per fer fora Ernesto Valverde.


En el document també s'observa un estudi sobre la influència i efectivitat dels comptes utilitzats per I3 Ventures per canviar l'estat d'opinió a la xarxa. Però també mira la capacitat d'influència dels mitjans de comunicació en l'opinió online.

El més curiós de tot és que posen nom i cognoms a comptes presents a la xarxa que són favorables a Bartomeu i també aquells més perillosos per al president.

Però això no és tot perquè la SER ha publicat un altre informe sobre el pla d'acció per poder atacar i així desprestigiar Víctor Font, futur rival a les eleccions del Barça.