El Jutjat del Mercantil número 1 de La Corunya ordena a Rojadirecta el tancament definitiu. La pàgina web que ofereix partits en directe dels esports de manera il·legal ha estat sentenciada com també en tots els seus dominis.

La prohibició s'estén a la impossibilitat que l'empresa propietaria de Rojadirecta no pogui oferir més enllaços a continguts amb drets de propietat intel·lectual que no posseeixin. Dues demandes interposades contra la societat mercantil Port 80 Projects per DTS (primer Canal + i actualment Movistar +) han acabat amb un mercat molt cotitzat els últims anys a Internet.

A dia d'avui encara es mantenen els dominis de www.rojadirectatv.tv i www.tarjetarojaonline.me, que hauran de tancar per una sentència judicial. L'argumentació del propietari de l'empresa tot i explicar que la seva tasca era la de ser un "intermediari" de continguts penjats per un usuari aliè a l'empresa no li han servit per perdre una demanda que portava anys als jutjats. La sentència, però, encara té una opció de recurs d'apel·lació.