El futur del Reus Deportiu pinta molt malament. Després de no comparèixer en els primers partits de lliga a la Tercera Divisió, el jutge únic de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit excloure el club reusenc de la competició, a més de també impedir la seva participació a la Primera Catalana, i tot apunta que la societat anònima esportiva podria dissoldre's en els propers dies.

A aquestes dues incompareixences als primers partits de lliga s'ha d'afegir que s'ha acabat el termini que tenia el Reus per pagar el deute acumulat de la temporada passa amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que era de més de 200.000 euros. I les conseqüències no han trigat en arribar.

"La Federació Catalana de Futbol sempre ha exigit al CF Reus Deportiu totes les garanties reglamentàries per competir", assenyala la FCF en un comunicat. El Reus no ha pogut tramitar cap fitxa, i sense jugadors s'ha vist obligat a no presentar-se als partits que tenia marcats en el calendari.

Jugadors Reus futbol CF Reus Deportiu

CF Reus Deportiu

El jutge únic de Competició de la FCF, que tenia el poder decisori delegat per la Federació Espanyola, ha acabat aplicant l'article 77 del Codi Disciplinari de la RFEF i ha expulsat definitivament el Reus de la quarta categoria del futbol espanyol.

La competició de Tercera Divisió queda afectada per aquesta exclusió i la lliga serà de 19 equips. I en referència al Reus B, si no es presenta al partit d'aquest proper cap de setmana també podria tenir un futur semblant.