Marco Asensio té cada vegada més problemes per convèncer el madridisme. Després de l'últim partit contra l'Atlètic de Madrid, el futbolista blanc té menys arguments perquè creguin en ell. I podria ser que aquests propers mesos siguin els seus últims com a jugador del Reial Madrid.

Asensio torna a decebre

Si tothom o gairebé tothom esperava grans coses d'ell aquest passat diumenge contra l'Atlètic, la decepció ha estat màxima. Asensio va passar totalment desapercebut en els 90 minuts del partit. Ni va tenir ocasions clares de gol ni va participar en el joc de l'equip. Des que l'Atlètic es va posar a pressionar que va perdre el poc protagonisme que tenia.

Marco Asensio Marcos Llorente Real Madrid Atletico EFE
Marco Asensio rebent una entrada de Marcos Llorente / EFE

I va tornar a perdre la batalla contra Rodrygo Goes. El brasiler, clau a la Champions League, va tornar a donar un pas endavant quan el Reial Madrid el necessitava. I Asensio no va posar-se l'equip a l'esquena, que era el que tothom li demanava sense Karim Benzema ni Vinícius Júnior sobre la gespa.

I és per això que el seu futur encara està més en dubte. Si encara hi havia alguna remota opció que sortís de la llista de transferibles, finalment quedarà ubicat entre els prescindibles al final de la temporada. Asensio no ha donat el pas endavant que s'esperava i ja se li han acabat les oportunitats.

Marco Asensio Real Madrid EFE
Marco Asensio celebrant un gol amb el Reial Madrid / EFE

El Milan posa el fre

I ara el problema arribarà amb el desenllaç. No està clar que s'acabi trobant un club que se'l vulgui endur i que convenci el futbolista mallorquí. Fa temps que han sorgit alguns apropaments amb diversos clubs, però cap ha anat més enllà en les negociacions. El cas és que Asensio encara té contracte amb el Reial Madrid fins al final de la temporada vinent i és molt complicat que acabi recuperant el protagonisme perquè s'esperen diversos fitxatges al club blanc.

I una de les opcions més factibles per trobar-li una sortida a Asensio sembla que fa marxa enrere. El Milan, que s'havia interessat en l'extrem mallorquí, posa el fre en l'operació perquè no està disposat a arribar als 8 milions d'euros nets que demana cobrar per temporada i retiren l'oferta. I menys si fa més partits com el d'aquest passat diumenge. Ara mateix la millor opció que li queda és l'Arsenal, però hi ha altres clubs que esperen que Asensio rebaixi el seu caixet.

Marco Asensio Real Madrid EuropaPress
Marco Asensio jugant amb el Reial Madrid / EuropaPress

Encara apareixen més dubtes al voltant d'Asensio. El seu futur cada vegada és més lluny del Santiago Bernabéu. És cosa de temps que acabi marxant del Reial Madrid.

 

Imatge principal: Marco Asensio jugant contra l'Atlètic de Madrid / EFE