La Kings League continua avançant. La competició presidida per Gerard Piqué continua atraient l'atenció de cada cop més gent fins al punt d'instal·lar-se amb una audiència fixa de més de 400.000 espectadors per jornada. Uns números que confirmen l'èxit de la competició, que ja ha sobrepassat el seu equador i que aquest diumenge encararà la seva setena jornada

🎟️ Entrades de la Kings League per al Camp Nou: preus, on comprar i com obtenir-les

👀 Classificació Kings League: resultats jornada 6

I com no, tal com ha succeït al llarg de tota la competició, aquesta nova jornada també ha estat plena de sorpreses. La més important d'elles, el 'duel de penals' entre Iker Casillas i Ibai Llanos, que ha acabat amb el jove streamer com a guanyador.  Ara bé,això no ha estat lúnic atractiu que ha tingut aquesta jornada, ja que també s'han disputat 6 partits amb resultats que seran decisius per al futur de la Kings League 👇

El Rayo de Barcelona s'endú el triomf més polèmic de la Kings League (3-2)

El primer partit de la Kings League ha estat ple de polèmica. Fins al minut 18 el partit semblava aparentment normal, però Perxita ha tret la carta de l'1v1. I amb aquesta situació, el partit s'ha descontrolat. El jugador d'Anquiladores ha aprofitat els rebots del camp per anotar 3 gols i avanaçar el seu equip en el marcador; tanmateix, això estava prohibit, però l'àrbitre no ha fet res i el partit ha arribat al descans amb un 3-2 favorable a Anquiliadores. Això, evidentment, ha generat les protestes del Rayo de Barcelona i Piqué ha entrat en escena per a fer repetir els dos minuts d'1vs1 que s'han disputat amb les normes ben aplicades. Finalment, en el segon temps el Rayo de Barcelona ha guanyat amb un gol en el darrer minut de partit.

Porcinos supera 1K gràcies a un gol d'Ibai Llanos i una greu errada d'Iker Casillas (5-2)

El partit d'aquesta jornada era el Pocinos - 1K, ja que ha servit per tornar a veure Iker Casillas vestit de curt. L'exporter del Reial Madrid s'ha tornat a vestir de curt per xutar el penal presidencial i intentar aturar el d'Ibai Llanos. No obstant això, tot plegat ha estat un fracàs per al porter de Móstoles, que no ha pogut rebutjar un xut central d'Ibai i ha fallat el seu penal de manera clara.

Jijantes segueix sense poder sumar cap triomf (3-4)

El conjunt dirigit per Gerard Romero continuarà sent cuer una jornada més. Jijantes no ha pogut superar l'equip de DjMario i tot i firmar un gran partit s'ha quedat amb les ganes de celebrar la seva primera victòria de la temporada.

PIO FC suma la seva segona victòria consecutiva golejant l'XBUYER TEAM (2-5)

PIO FC segueix sumant bones sensacions. Després del fitxatge estrella que van realitzar la setmana anterior amb Carlos Corvo, l'equip de Rivers ha sumat el seu segon triomf consecutiu amb una golejada d'autoritat contra l'equip dels germans Buyer.

TheGrefg suma el seu sisè triomf derrotant a Los Troncos per la mínima (1-0)

TheGrefg continua guanyant. Aquest cop, amb un triomf d'ofici. Un gol de Roger Carbó anotat gràcies a una diana trobada a través d'una carta de 'penal shootout' ha permès als Saiyans endur-se la victòria.

El Barrio goleja L'equip del Kun Agüero firmant un partit espectacular (6-2)

La sorpresa d'aquesta jornada l'ha protagonitzat El Barrio, l'equip d'Adri Contreras. Contra tot pronòstic, l'equip del jove 'tiktoker' s'ha imposat amb facilitat a un Kunisport, que no no ha pogut plantar cara en cap moment. Aquest resultat ha dinamitzat la classificació de la Lliga.