Gerard Piqué i Joan Laporta van anunciar que la Final Four de la Kings League es disputarà al Camp Nou davant de 90.000 persones. I aquest diumenge arribarà el moment més esperat. La competició que està revolucionant el món del futbol ja té definida la seva fase final i ja es coneix quan se sabrà el nou campió. El final s'apropa cada vegada més, i aquí t'expliquem com i on comprar entrades per a la Final Four de la Kings League al Camp Nou.

⚽ Qué és la Kings League? Descobreix els equips, on veure, el calendari i com funciona
 

💰 Quant cobren els jugadors de la Kings League per partit?
 

On i com comprar les entrades de la Final Four de la Kings League al Camp Nou

La competició no va trigar ni una hora a posar a la venda les entrades després de l'anunci oficial per veure en directe la final de la Kings League, que es disputarà aquest proper diumenge 26 de març, data en la qual el Barça no juga cap partit oficial, ja que els futbolistes blaugrana estaran concentrats amb les seves respectives seleccions per afrontar els partits corresponents a la primera aturada de futbol internacional de l'any. Així doncs, les entrades es poden comprar tant a través de la pàgina oficial de la Kings League com en la del FC Barcelona.

Les entrades donaran accés als 4 partits que es disputaran el diumenge 26 de març: les dues semifinals, el partit pel tercer i quart lloc, que disputaran els dos derrotats, i la gran final, que decidirà el campió de la primera edició de la Kings League. D'altra banda, també cal destacar que els partits de quarts de final no es disputaran al Camp Nou, sinó que ho faran al Cupra Arena, lloc en el qual s'ha disputat la fase regular de la lliga. De moment, ja està confirmat que el play-off el jugaran Ultimate Móstoles, El Barrio, Saiyans, Kunisports, Porcinos, Aniquiladores, Los Troncos i XBUYER TEAM.

Preus de les entrades de la Final Four de la Kings League

Pel que fa al preu, l'organització va decidir que partissin dels 10 euros i que ascendissin fins als 60. Per tant, es tracta d'un cost molt assequible per a tots aquells que vulguin gaudir de la Kings League i poder viure en directe l'autèntica revolució del futbol a Espanya. Tant Gerard Piqué com Joan Laporta van anunciar que al llarg de la jornada que se celebrarà al Camp Nou hi haurà més activitats que els 4 partits. Per exemple, hi haurà una catifa vermella per on passaran els grans protagonistes, arribades en helicòpter i actuacions musicals de Chuty, Gazir, Bnet, Skone, Lali i Tiago PZK.

A més, des de la Kings League ja han anunciat que s'han venut més de 75.000 entrades. Per tant, s'espera que pugui arribar al ple absolut, que serien 90.000 seients plens. Cal tenir en compte que el Camp Nou ha perdut part de la seva grada per les obres de remodelació que ja han començat i que l'escenari de la Kings League també deixarà alguns milers de seients més sense poder ser ocupats.