Quin patiment i quina manera de xiular al Santiago Bernabéu. L'equip B del Reial Madrid combinat amb futbolistes del filial ha creat molts dubtes a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. El Fuenlabrada, un Segona B sense complexos, ha tret pit al majestuós estadi blanc i ha obligat un sobreesforç del Madrid (2-2).

Un gol de Luis Milla al minut 25 ha fet començar el rum-rum del Bernabéu. I les sensacions dels aficionats blancs no han marxat fàcilment. Només amb Keylor Navas de titular, el Madrid s'ha entrebancat una vegada i una altra amb l'actitud dels de Fuenlabrada. Una il·lusió dels visitants que ha anat en augment amb les ocasions, tot i el domini blanc.

I a la segona meitat ha arribat la gran esperança. Uns grans primers quinze minuts del Fuenlabrada han obligat a lluir-se Navas i després l'han deixat retratat amb un travesser que hagués obert les portes a la pròrroga. Però la qualitat del Madrid és indubtable i ha sabut marcar les diferències.

Zidane, veient un partit atrafegat i sense idees, ha mogut peces i ha fet entrar Bale. El gal·lès només ha hagut de fer una intervenció per centrar mil·limètricament a Mayoral perquè marqués i esvaís tota esperança del Fuenlabrada. I la presència de Bale també ha propiciat el segon gol de Mayoral. Però abans d'acabar el partit els visitants han empatat.

El Madrid passa als vuitens de final de la Copa del Rei amb un empat de mínims contra el Fuenlabrada. Els blancs s'han espantat i el Bernabéu ha xiulat el seu equip. S'ha demostrat que tot i el doble partit, la competició copera pot portar sorpreses.