Els grans equips gaudeixen de grans pressupostos i la diferència no només es pot veure al primer equip sinó també al futbol base. Aquest cap de setmana, el benjamí del Reial Madrid ha marcat 31 gols al Villaverde i el resultat final ha estat de 0-31.

Després del partit, el Villaverde ha mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials: "Mostrem la nostra indignació a aquesta mena de situacions al futbol formatiu, per un costat els clubs grans haurien d'utilitzar estratègies esportives per evitar aquestes golejades, i per altre costat des de la Federació cal fer una reestructuració d'aquestes categories".

Per tant, el Villaverde no només es queixa de la situació en la qual es va trobar sinó que a més ha ofert solucions. Aquest club planteja que els grans equips com el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid, el Barça, el València, entre d'altres, optin per diferents objectius que sigui el gol. Combinacions, triangulacions, possessions llargues... el ventall és ampli i els grans clubs haurien d'evitar aquestes golejades que només fan que provocar autèntics drames per als joves jugadors en formació.

El futbol base pot ser molt cruel i els petits del Villaverde ho han pogut comprovar aquest cap de setmana. Després de la publicació d'aquest equip a les xarxes socials, hi ha reacció dels usuaris i els comentaris han estat variats.

Molts usuaris han enviat missatges d'ànim per aquest club modest de Madrid i han comentat que això és una humiliació per als nens. Altres han optat per manifestar que hauria d'haver-hi una modificació del reglament, tal com proposa el Villaverde. Hi ha molts comentaris perquè la piulada es va fer viral al cap de poques hores i alguns d'ells mostren que no es culpi només el Madrid sinó també la Federació Espanyola que agrupa aquests dos equips.

El Villaverde ha adjuntat en la publicació els detalls del partit i es pot veure com gairebé en cada minut hi ha un gol o diversos gols. També es pot veure com hi ha hagut més d'un golejador i el festival que han tingut els blancs.

 

Imatge principal: Imatge d'arxiu d'un partit de futbol / Pixabay