Després d'una setmana d'entrenaments a manera de provatures sobre les pistes del Country Club de Santa Ponsa de Mallorca, Rafa Nadal ha atès els mitjans per aclarir el seu estat físic, el seu futur esportiu a curt termini, i inclús ha confirmat que serà pare.

Rafa Nadal bolsa entrenamiento EFE
Rafa Nadal, durant un entrenament a Mallorca / EFE

Rafa Nadal: "Fa una setmana que no vaig coix, que per a mi ja és molt important"

Tot lluitant amb la síndrome de Müller-WeissNadal va sotmetre's a un tractament al seu peu esquerre del qual ha confirmat que "immediatament es noten canvis. D'alguna manera m'ha disminuït el dolor articular que no em deixava repenjar el peu a terra, però amb el tractament al nervi passen coses estranyes. De vegades se m'adorm una zona del peu, de vegades una altra... d'altres tinc rampes a la planta del peu, però sembla que és una cosa normal".

En aquest sentit, el tennista mallorquí transmet calma i aclareix que "en teoria, al cap d'unes setmanes el nervi es reorganitza i torna a enviar els senyals adequats". D'afegida, revela que se sent "content" perquè "fa una setmana que no vaig coix, que per a mi ja és una cosa molt important. En el meu dia a dia, segueixo amb dolors, però diferents dels que tenia, però per a mi ja és un avanç".

Rafa Nadal hablando micro EFE
Rafa Nadal, parlant amb els mitjans a Mallorca / EFE

Rafa Nadal vol estar a Wimbledon

I després de la gesta del de Manacor a París conquerint el seu catorzè Roland GarrosNadal ja posa la vista en el tercer Grand Slam de la temporada. Després de sortir victoriós a l'Open d'Austràlia i a Roland Garros, el tennista balear busca convertir-se en el primer jugador de la història en guanyar els tres primer grans tornejos de la temporada de forma consecutiva. Vol ser a Wimbledon, on fa 3 anys que no competeix i considera que "aquesta setmana entrenant aquí em diu que poden haver-hi possibilitats, amb la qual cosa, la meva intenció és viatjar cap a Londres el pròxim dilluns".

"Si viatjo a Londres, és perquè la meva intenció és jugar. Si després, a mesura que van passant els dies, les coses no van com m'agradaria que anessin, ja veurem". D'aquesta manera, Rafa Nadal es mostra cautelós i adverteix que "sé que les coses canvien i no tinc la certesa que el que s'ha fet (el tractament) funcioni". 

Rafa Nadal sonriendo EFE
Rafa Nadal, somrient / EFE

Sigui com sigui, encoratjat per les bones sensacions dels darrers dies, el número 4 del món ha pres la decisió de desplaçar-se a Anglaterra "perquè fa 3 anys que no jugo i perquè em fa il·lusió. Espero arribar al torneig competitiu".

 

Imatge principal: Rafa Nadal, durant un entrenament al Country Club de Santa Ponsa de Mallorca / EFE